MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Nieuwe Video MTBroute Valkenburg (Houthem)

  • maandag 8 maart 2021

De MTBroute Valkenburg (Houthem) is 17,2 kilometer lang. Deze route start vanaf het sport- en leisurecomplex Par'Course, alwaar je alle faciliteiten vindt voor een perfecte fietstocht. Omdat deze mountainbikeroute deel uitmaakt van een weids knooppunt van routes door heel Zuid-Limburg, is het eenvoudig om de route vanuit Valkenburg naar je eigen smaak uit te breiden.

Nieuwe Video MTBroute Valkenburg (Houthem)

Bij de start van de route is een chickenrun om de eerste klim te ontzien. Tevens is er een extra lus die over terrein van Langen Akker in Berg en Terblijt gaat.

 

Voor een pittige mountainbiketocht door een prachtig gebied ben je in Valkenburg op de juiste plek. Het gebied is groen, schilderachtig en vol steile hellingen en sportieve beklimmingen, die leiden tot een ongeëvenaard uitzicht over de prachtige dalen in het Zuid-Limburgse heuvelland en over de pittoreske dorpjes Berg en Houthem.

 

André (MTB_Challenge) maakt voor zijn "Challenge" video's van alle Nederlandse MTBroutes. Inmiddels ligt het aantal vastgelegde MTBroute-video's ver boven de 120.  Bovendien is André de 'huis cineast' van MTBroutes.nl. Zijn video's staan bij alle route detailpagina's.


 

 

Wil je geen van de video's missen of ze allemaal nog eens bekijken?  Abonneer je dan op het YouTube kanaal van: MTB_Challenge Klik HIER!

en... geef dan de video's een duimpje!