MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Nieuwe video MTBroute Tilburg

  • maandag 20 mei 2019

Met grote regelmaat is André bezig de met zichzelf aangegane "Challenge" aan het nakomen; "Het rijden van alle Nederlandse MTBroutes" Met veel plezier kondigen wij nu de nieuwste vlog van de MTBroute Tilburg aan.

 

Nieuwe video MTBroute Tilburg

André wordt vaak benadert door enthousiaste clubs of onderhoudsploegen die graag hùn route gefilmd willen hebben. Het is te begrijpen dat iedereen zijn eigen route het mooiste van allemaal vindt. Niet altijd lukt het om aan die verzoeken te voldoen en komt het in het schema anders uit en wordt een route die recent is aangelegd direct al vastgelegd en duurt het voor anderen soms wat langer. Zo was de MTBroute Stadbos013 Tilburg, één van de nieuwste routes nu al aan de beurt voor een bezoek van onze vlogger.

 

 

De Tilburgse Mountainbike route Stadsbos013 is eind maart van dit jaar in gebruik genomen. Al in 2017 is de stichting MTB Stadbos013 opgericht en is begonnen met de aanleg van deze schitterende MTBroute. Natuurlijk heeft André weer alle mogelijkheden benut om de route mooi in beeld te brengen. Dat naast de bodycam de drone weer is gebruik is dan niet meer dan van zelfsprekend. Maar ook aan de montage is weer veel aandacht besteed.

 

Veel kijkplezier en vindt je het resultaat geweldig, geef dan een "duimpje" op het YouTube-kanaal als waardering.

 

Bekijk de video op YouTube