MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Nieuwe VDO fietsverlichting ► Winactie!

  • donderdag 8 april 2021

Met trots introduceert VDO Cyclecomputing een nieuwe lijn fietsverlichting, welke in navolging van de Duitse STvZO wettelijke goedkeuring nu ook het RAI Keurmerk Fietsverlichting (RKF) heeft gekregen. VDO Cyclecomputing is met name bekend van de fietscomputers, maar het aanbod wordt nu dus met fietsverlichting uitgebreid.

Nieuwe VDO fietsverlichting ► Winactie!

NIEUWE ECO LIGHT SERIE MET RAI KEURMERK FIETSVERLICHTING (RKF)

De VDO Eco Light M-serie koplampen en de VDO Eco Light achterlichten RED en RED PLUS mogen sinds begin maart 2021 ook het keurmerk RKF (RAI Keurmerk Fietsverlichting) dragen. Belangrijkste features zijn dat deze lampen een niet-verblindende lichtbundel hebben, mooi op de weg schijnen en continue branden (zonder knipperstand). De Eco Light M-serie beschikt over krachtige lampen zoals de nieuwe Eco Light M 60 met krachtige 60 Lux licht output schijnt bijvoorbeeld tot wel 70m ver! Ideaal voor de sportieve racefietser, gravelbiker of intensief gebruik tijdens forensen.

 

RED PLUS - HET SLIMME USB ACHTERLICHT MET GEINTEGREERDE REMLICHT

Zowel ‘s nachts als overdag veilig op de weg met racefiets of  op donkere dagen door het bos met de MTB of gravelbike met dit slimme USB achterlicht. Naast de uitstekende zichtbaarheid van tot wel 500 m heeft dit achterlicht een extra remlichtfunctie. Hierdoor kan het verkeer achter je duidelijk zien dat je snelheid mindert. De geïntegreerde bewegingssensor herkent automatisch wanneer de snelheid lager wordt (remmen) en licht dan extra fel op! 

noot redactie; Het is niet toegestaan om 's avonds / 's nachts op de MTBroutes te rijden.

 

 

Review ECO Light M60 set

Wij mochten een set ECO Light M60 testen. De voorlamp heeft 3 verschillende sterktes. Eco 15 Lux,  Mid 30 Lux en Standaard 60 Lux. Deze laatste stand geeft een bijzonder goede lichtopbrengt. De voor- en achterlamp kun je opladen via USB, een kabeltje zit in de verpakking. In de Standaard-stand heb je 3 uur licht, 6 uur in de middelste stand terwijl de koplamp in de Eco stand zelfs 12 uur brand. Ook het achterlicht is een fijne aanvulling, zeker het geintergreerde remlicht. Het remlicht rageert automatisch als je snelheid vermindert. Ook de uitstekende zichtbaarheid van achterlicht en remlamp vallen op. Alles bijelkaar een prima setje, wij zijn enthousiast!  Adviesprijs € 64,95. 
Meer informatie: Klik HIER

 

VDO Cyclecomputing by Sigma Sport

VDO Cyclecomputing is onderdeel van de Sigma Sport familie. In mei 1999, nam Sigma Sport de fietscomputerdivisie van VDO over en daarmee de wereldwijde verkooprechten op de fietscomputers en fietsverlichting. In Nederland en Belgie is het merk VDO Cyclecomputing sinds februari 2021 vertegenwoordigd via het verkoopkantoor van Sigma Sport Benelux.

 

Wil jij ook zo'n tof verlichtingssetje?

Wij mogen twee Eco Light M60 verlichtingsets weggeven. Vul het onderstaande formulier in.  Onder de inzenders verloten wij deze verlichtingsetjes. De winnaar krijgt automatisch bericht. Actie loopt tot 22 april 2021.

 

Helaas kun je niet meer mee doen. De aktie is beeindigd.