MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

NIEUWE SHIMANO GRX CARBON GRAVELWIELEN

  • donderdag 2 juni 2022

Ontworpen voor de moderne gravelaar die zoekt naar het perfecte wiel voor al zijn gravelraces en -ritten. De nieuwe GRX-carbon gravelwielen combineren lichtgewicht met betrouwbare prestaties. Dus of je voorkeur nu uitgaat naar snelle gravelwegen, soepele slingerende singletracks of beboste gebieden langs oude geitenpaadjes, deze levendige, tubeless-ready, wielen hebben alles wat je nodig hebt voor een geweldige dag in het zadel!

NIEUWE SHIMANO GRX CARBON GRAVELWIELEN

De lichtgewicht GRX carbon wielset van Shimano weegt slechts 1.461 gram en heeft een velghoogte van 32-millimeter voor sneller accelereren en klimmen, zowel op steile bergbeklimmingen alsook op eindeloos glooiend terrein. De geringere velgdiepte zorgt ook voor een betere controle bij zware zijwind, een scenario dat vaak voorkomt op lange ritten.

 

De GRX carbon gravelwielen zijn voorzien van Shimano’s ultra-betrouwbare cup-and-cone kogellagernaven en zorgen voor een snellere aangrijping en een dynamisch gevoel op alle rijoppervlakken. Of je nu ervoor vecht om op de fiets te blijven tijdens een hectische start van een gravelrace of je vrienden uitdaagt tot een sprint richting finishlijn, de RX870 wielen komen direct in actie.

 

De GRX carbon velg is een zeer moderne velg met een 30 millimeter buiten- en 25 millimeter binnenmaat, waardoor deze wielen geschikt zijn voor banden van 32 tot 50 millimeter breed. En de stealth zwarte full-carbon velgen zijn zowel voor als achter voorzien van 24 spaken voor maximale sterkte en betrouwbaarheid, ongeacht hoe ver je avonturen je op het ongerepte pad brengen.

 

WH-RX870-TL

-       Lichtgewicht carbon gravelwielen voor gravelrijden en wedstrijdrijden

-       Ontworpen voor bandbreedtes van 32-5 0mm

-       Velgbreedtes 25 mm binnenmaat en 30 mm buitenmaat

-       Velghoogte: 32 mm

-       Cup-and-cone kogellagernaven

-       24 spaken

-       Gewicht: voorwiel 639 gram, achterwiel 822 gram, totaalgewicht 1.461 gram

 

Ga voor meer informatie naar: gravel.shimano.com