MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Nieuwe CUBE Rock Slab geopend

  • zaterdag 28 oktober 2023

bij MTB-route Fractury Dak van Netersel

 

Op vrijdag 27 oktober heeft CUBE met trots de officiële opening gevierd van de CUBE Rockslab bij het MTB-parcours Fractury Dak van Netersel. Als toegewijde sponsor van dit parcours heeft CUBE zijn naam verbonden aan de allereerste rock slab in Nederland, die nu toegankelijk is voor alle mountainbikeliefhebbers.

Nieuwe CUBE Rock Slab geopend

De CUBE Rockslab belooft een spannende nieuwe uitdaging te worden voor mountainbikers van alle niveaus. Deze indrukwekkende rotsformatie biedt een unieke kans voor avontuurlijke rijders om hun technische vaardigheden te testen en te verbeteren.

 

Om de opening van de CUBE Rockslab te vieren, organiseerde CUBE een testdag waarbij ze hun uitgebreide testvloot beschikbaar stelden voor alle aanwezige mountainbikers. Deelnemers kregen de kans om de nieuwste CUBE-fietsen uit te proberen en de adrenaline van het parcours te ervaren. Het evenement was een groot succes en trok niet alleen enthousiaste mountainbikers vanuit alle hoeken van Nederland - ook de pers was aanwezig.

 

 

CUBE hecht groot belang aan het ondersteunen van initiatieven zoals de opening van de CUBE Rockslab bij het meest technische parcours van Nederland. Het merk zet zich vol overgave in voor de fietsgemeenschap en heeft als doel om fietsers te inspireren en te ondersteunen. Door dit parcours te sponsoren onderstreept CUBE hun actieve rol in de groei en ontwikkeling van de mountainbikesport in het land.

 

Ga voor meer info over CUBE naar cube.eu, of stap zelf op de mountainbike en ontdek de nieuwe CUBE Rock Slab!