MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Nieuw wielerkledingmerk CYCLIQUE

  • vrijdag 20 januari 2023

lanceert op Velofollies

 

Maak kennis met de ‘new kid on the block’: CYCLIQUE. CYCLIQUE biedt premium wielerkleding - op maat en collectie - en is niet zomaar het zoveelste een kledingmerk.

Nieuw wielerkledingmerk CYCLIQUE

CYCLIQUE wil fietsers inspireren en ondersteunen met comfortabele fietskleding om de meest onvergetelijke reizen te maken en avonturen te beleven. Daarom is de fietskleding van CYCLIQUE duurzaam, functioneel en betaalbaar. Goede producten voor een eerlijke prijs en gemaakt voor de beste fietservaring. Dat maakt het voor iedereen toegankelijk.

 

Duurzaam en comfortabel
De kledingproducent zet zich in om duurzame kleding te produceren. Bij Cyclique heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om bij de custom kleding te kiezen voor gerecyclede garen. Daarnaast ligt de focus ook op comfort en stijl. Robert Maurik, kopman van CYCLIQUE zegt: “Je kleding is het verlengstuk van je stijl op de fiets. Een manier om het gevoel vast te leggen dat je met deze sport beleeft, je eigen persoonlijkheid te uiten en jezelf uit te drukken. Wij bieden wielerkleding op maat voor teams, bedrijven, clubs, evenementen en vriendengroepen. Deze outfits zijn geheel in je eigen stijl te ontwerpen. Ook bieden wij een ruime collectie kleding: stijlvolle en comfortabele designs en kwaliteit voor een betaalbare prijs. En dat doen we allemaal met respect voor de natuur.”

 

Custom en collectie

Het nieuwe merk begon met custom ontworpen fietskleding, waarbij duurzaamheid en comfort voorop staan. Met veel ruimte voor logo's en het gebruik van de beste kwaliteit stof, is CYCLIQUE dé keuze voor custom wieleroutfits. CYCLIQUE heeft GRTC Excelsior al voorzien van nieuwe en complete fietskleding. En vorig jaar nam Piotr Havik deel aan de UCI Gravel Series in op maat gemaakte outfits, die elk het land vertegenwoordigden waar de race werd gehouden.

 

Naast kleding op maat heeft CYCLIQUE nu ook de standaardcollectie afgerond. Het merk biedt een compleet assortiment wielerkleding: van verschillende soorten koersbroeken tot jerseys, armwarmers en handschoenen. Jerseys zullen verkrijgbaar zijn in een breed scala aan kleuren, allemaal geïnspireerd door de natuur.

Ritjes na het werk, speciale clubritten, solo-uitstapjes - de CYCLIQUE-collectie is gemaakt voor ritten die niet alleen worden bepaald door cijfers, maar door liefde voor de rit.

 

Officiële lancering op Velofollies
Het merk wordt officieel gelanceerd op Velofollies in Kortrijk, hét wielerevenement van het jaar. Bezoek ze op stand 335 voor een kop koffie en ontdek de gloednieuwe custom en collectie wielerkleding.

 

Meer info: cyclique.cc