MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Nieuw Bikepark: Bikepark Bant

  • zondag 30 januari 2022

In Nederland worden steeds meer zogenaamde Bikeparken gerealiseerd. Een Bikepark is vaak een kort, technisch parcours met verschillende obstakels (Technical Trail Features - TTF's) die je met je bike kunt trotseren. Bikeparken zijn er dus speciaal op ingericht om je rijtechniek, je technische skills, goed te kunnen oefenen. 

 

De features in een bikepark helpen je bij het verbeteren van je balans, je bochtentechniek, je remtechniek en het nemen van een sprong of een drop.
Allemaal vaardigheden die belangrijk zijn en je zelfvertrouwen geven bij het berijden van de MTBroutes in ons land. 

Nieuw Bikepark: Bikepark Bant

 

Bikepark Bant

Op het avontuurlijke en natuurlijke bikepark van 4000 m² kan de jeugd mountainbike plezier beleven en worden volwassen mountainbikers uitgedaagd. De mountainbikeclub Masters of Trails en allerlei vrijwilligers uit Bant willen kinderen en jongeren op een leuke manier in beweging brengen met het sportscommunityproject ‘Masters of Trails’. Hierbij staat de mountainbike centraal staat. Het bijbehorende social clubhuis wordt de basis voor een zeer breed en divers te ontwikkelen activiteitenaanbod op het gebied van educatie, gezondheid en ontmoeting. 

Meer info? Klik HIER!