MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

NIEUW Bikefreak-magazine nu ook op papier!

  • maandag 3 februari 2020

Na tien jaar print en drie jaar online verschijnt Bikefreak-magazine vanaf maart 2020 in een print- én online-versie. Naast de keuze uit print en online verschijnt Bikefreak-magazine voortaan maandelijks!

 

Bikefreak-magazine is hét maandblad voor en door mountainbikers uit Nederland en Vlaanderen. Test, techniek, sport en avontuur, dat zijn de vier pijlers van Bikefreak-magazine. Met ruim 10.000 abonnees en maar liefst 30.000 lezers zijn we in dertien jaar het grootste Nederlandstalige mountainbikemagazine geworden.

 

NIEUW Bikefreak-magazine nu ook op papier!

 

Vanaf maart 2020 verschijnt Bikefreak-magazine voortaan iedere maand. Ben je reeds abonnee van het online-magazine en wil je alleen de online-editie ontvangen, dan hoef je geen actie te ondernemen en blijf je het magazine t/m december 2020 gratis ontvangen.

 

Wil je Bikefreak-magazine net als 'vroeger' weer maandelijks als papieren tijdschrift op de deurmat ontvangen? Voor € 3,- per uitgave ontvang je een tijdschrift, op mooi dik papier in een nieuw en handzaam A5-formaat, met de post op je huisadres.

 

Wil je Bikefreak-magazine voortaan iedere maand als geprint tijdschrift met de post toegezonden krijgen? Sluit dan vandaag nog een voordelig abonnement af voor de 10 uitgaven van maart t/m december 2020.

Klik en vul je aanmeldingsformulier in.