MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

MTBroutes.nl in Nieuw Jasje!

  • donderdag 21 maart 2019

Zoals op de foto te zien; De vlag is uit! Er is wat te vieren!
Na zo'n 12,5 jaar met dezelfde opmaak te hebben gewerkt was het tijd voor een nieuwe en fris uitziende website. Ook de techniek was aan het verouderen en moest nodig worden ge-update.


Eind jaar vorig waren de eerste gesprekken met DigiFactory uit Nuland over het bouwen van een nieuwe website. Vanaf begin dit jaar is er overlegd, nogmaals overlegd en ondertussen gebouwd. Niet alleen het uiterlijk van de site is vernieuwd maar ook onder de motorkap. De totale structuur van het bijhouden van routes, het beoordelingssysteem en nog veel meer is vanaf nul weer opgebouwd.


Het was goed te merken dat de ICT mensen van DigiFactory ook mountainbikers in hart en nieren zijn. Ze voelden precies aan wat nodig is om de website te bouwen. En ... het resultaat mag er zijn!


Naast onze adverteerders staan DigiFactory, NTFU / FietsSport en MTB-Challenge vermeld als Partners op onze site. Samen zorgen zij ervoor dat MTBroutes.nl GRATIS bereikbaar is en blijft voor de duizenden bezoekers. Natuurlijk kunnen bezoekers wat terug doen; Klik af en toe eens op één van de advertenties en wellicht hebben zij een aantrekkelijke aanbieding.


Team MTBroutes.nl
Jeannette, Gert, Mark en André 

MTBroutes.nl in Nieuw Jasje!