MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

MTB TRAIL AWARDS 2019

  • donderdag 19 september 2019

Op Zaterdag 5 Oktober reiken wij in samenwerking met onze partners (Specialized, Kärcher, NTFU, Staatsbosbeheer, MTB routes.nl, Bigairbag, Velosolutions, IL Magistrale en Stickersthatstick.nl, Brouwerij Oproer) de jaarlijkse MTB Trail Awards uit in Zeddam.

 

MTB TRAIL AWARDS 2019

 

Deze feestelijke bijeenkomst ("Oscars van de MTB wereld", AD.nl) biedt een platform voor alle route bouwers, lokale verenigingen, vrijwilligers en MTB liefhebbers die zich inzetten voor de aanleg het onderhoud van de vele MTB routes in Nederland.

 

Bij vrijwel iedere sport is baanonderhoud een volleerd beroep. Denk aan tennisbanen, golf courses en zelfs de man die de middenstip op een voetbalveld zet heeft een goed betaalde functie. Toch vinden wij het heel normaal dat MTB routes door vrijwilligers en gepassioneerde mountainbikers worden onderhouden. Zodat een ieder kosteloos kan genieten van bosrijke en heuvelachtige omgeving. Om nog niet eens te spreken over de middelen, energie en tijd die het vergt om een route te realiseren. Een proces dat kan oplopen tot wel 10 jaar.

 

De nederlandse mountainbike route awards, ofwel MTB Trail Awards zijn in 2017 in het leven geroepen om juist deze routebouwers van de inmiddels 201 verschillende MTB routes die Nederland telt eens goed in de schijnwerpers te zetten. Daarom spreken we onze waardering uit middels 6 verschillende categorieën.

 

Voor een volledig overzicht van alle categorieën, download de Uitnodiging en aankondiging MTB Trail Awards 2019: Klik HIER

 

Stemmen voor de publieksprijs, de Gouden Schop verkiezing kan t/m 1 oktober via www.mtbtrailawards.com

 

Het evenement is vrij toegankelijk vanaf 16.00u en er bestaat de mogelijkheid om voorafgaand of aansluitende de MTB route Zeddam te rijden. Tevens zijn er wasplaatsen een jump met Bigairbag en mobiele pumptrack beschikbaar. Adres en meer info treft u in de uitnodiging.

 

Uitslag en Aftermovie 2018:

Op Fietssport.nl treft u een compleet overzicht van de eerdere winnaars.

 

Spectaculaire beelden van het evenement vorig jaar: Aftermovie 2018

 

Vragen of contact?

Robert van Rooijen

Oprichter & initiatiefnemer

info@mtbtrailawards.com