MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

MTB Tracks zoekt donateurs voor onderhoud

  • zaterdag 24 augustus 2019

Stichting MTB Tracks Oosterhout zoekt donateurs voor het beheer en onderhoud van ruim 32 km MTB routes door Dorst, Vrachelen en Cadettenkamp.

 

Stichting MTB Tracks Oosterhout
Stichting MTB Tracks Oosterhout zorgt met zijn vrijwilligers voor het onderhoud, beheer, promotie en aanleg van de routes Dorst, Cadettenkamp en Vrachelen welke een gezamenlijk lengte van 32 km hebben. De route trekt vele mountainbikers uit geheel Nederland en België. Echter het onderhoud, beheer, promotie en aanleg kost geld. Om jaarlijkse meer zekerheid en betere inschatting van de inkomsten te krijgen wil stichting MTB Tracks Oosterhout het bestand automatische jaarlijkse donateurs uitbreiden.

 

MTB Tracks zoekt donateurs voor onderhoud

 

Geen invoering vignet
“Doordat de routes over de terreinen van verschillende eigenaren lopen kunnen we geen vignet invoeren wat zorgt voor inkomsten, zoals op sommige andere routes. We krijgen ook geen jaarlijkse bijdrage van de gemeente of andere overheidsinstanties” aldus voorzitter van de stichting, Jacco Lodewikus. “ We moeten zorgen voor onze eigen inkomsten. Op dit moment wordt deze deels door bijdragen van de trouwe gebruikers (donateurs) en deels door zakelijke partners bijeen gebracht.”

 

Win een Specialized Rockhopper MTB
Om ook in de toekomst het beheer en onderhoud van de tracks te kunnen waarborgen zijn er diverse nieuwe donateurs nodig. En voor wie uiterlijk 20 oktober 2019 een machtiging voor jaarlijkse incasso invult voor 10 euro of meer, dingt automatisch mee naar enkele mooie prijzen, waaronder een Specialized Rockhopper MTB. “Onze huidige automatische jaarlijkse donateurs doen automatisch mee met deze actie en maken dus kans op mooie prijzen. Omdat wij hen dankbaar zijn voor hun steun” meldt de voorzitter, Jacco Lodewikus.

 

Bron: Oosterhout.Nieuws.nl