MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

MTB DAYTRIPS // MEHRING (DE)

  • maandag 3 juli 2023

//π™œπ™šπ™¬π™šπ™‘π™™π™žπ™œ 𝙫𝙀𝙀𝙧 π™šπ™šπ™£ π™™π™–π™œπ™Ÿπ™š 𝙒𝙀π™ͺπ™£π™©π™–π™žπ™£π™—π™žπ™ π™šπ™£//

 

Tijdens een kleine week trails rijden in Luxemburg werd André getipt dat net over de grens, in Duitsland, een relatief onbekend trailpark ligt. Na een paar dagen touren waren we wel toe aan wat meer actie, dus met Sjoerd en Gijs besloot hij een kijkje te gaan nemen. En ze waren blij verrast!

MTB DAYTRIPS // MEHRING (DE)

Dit Trailpark heeft zo’n zes verschillende lijnen die je op verschillende plekken ook met elkaar kunt combineren. Er is voor iedere rijder wat wils, maar vooral de meer ervaren rijders zullen hier veel plezier hebben. De afdaling van top to bottom is bijna twee kilometer en je legt ruim 200 hoogtemeters af. Een flinke klim, maar dat is het zeker waard.

 

Website πŸ‘‰ Trailpark Mehring

 

Misschien net te ver om als dagtrip te doen, maar zeker de moeite waard voor als je een keer in de buurt bent

 

In de DayTrips serie neem André, die ook alle routevideo's op onze site verzorgt, je mee net over de grens. Want net over de grens zijn ook hele toffe trails of bikeparken te vinden!

 

MTB DAYTRIPS:
Een trip waarbij je 's ochtends ergens heen rijdt,
de hele dag gaat biken en 's avonds weer terug rijdt.

 

Ga lekker achterover zitten en geniet van deze toffe video!


 


Wil je geen van de video's missen of ze allemaal nog eens bekijken?  Abonneer je dan op het YouTube kanaal van: MTB_Challenge Klik HIER!

en... geef dan de video's een duimpje!