MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Mountainbiken in Oostenrijk

  • maandag 18 september 2023

de geweldige trails van Saalbach en Leogang

 

In de zomervakantie verbleef André een week in het Oostenrijkse SportChalet Viehhofen. Op een paar kilometer van het mountainbikegebied van Saalbach-Hinterglemm. Hij maakte er 4 schitterende video's over, nu deel 1 & 2.

 

De Nederlands sprekende eigenaren Maaike en Joost hebben hier een prachtig verblijf met appartementen. Ook waren zij deze week een aantal dagen mijn gids om de pareltjes van het gebied te laten zien. De bekende trails, maar ook de minder bezochte afdalingen.

Mountainbiken in Oostenrijk

In de komende vier video’s neemt hij je mee door het prachtige gebied rondom Saalbach, waarbij bikeparken bezocht worden, endurotochten gemaakt en ook Kaprun verkend werd.

 

In de eerste aflevering reed André in zijn eentje een aantal trails van Bikepark Leogang en fietste hij de berucht Wurzel Trail terug naar Saalbach om daar nog een paar trails te rijden.

 

 


Dit is de tweede aflevering! Samen met Maaike en Joost rijdt André de bekendste trail van het gebied, de Hackleberg trail en zoeken ook de wat meer afgelegen lijntjes op. 

 

 

André is benieuwd wat jullie ervan vinden!


Enjoy

 

 

foto's en video's: MTB_Challenge


Bekijk ook Andrés Blog:  Klik 👉 HIER

 

Wil je geen van de video's missen of ze allemaal nog eens bekijken?  Abonneer je dan op het YouTube kanaal van: MTB_Challenge Klik HIER! en... geef dan de video's een duimpje!