MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Mountainbiken in het prachtige VERBIER - episode 2

  • maandag 20 november 2023

๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ต๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ข๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ต ๐˜ฏ๐˜ถ ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฆ

 

In de herfst van 2023 waren André en Sjoerd een week in Zwitserland om daar de omgeving van Verbier en Crans Montana te verkennen. Vandaag deel 2 van hun videoverslag.

Mountainbiken in het prachtige VERBIER - episode 2

We verbleven ook een nacht bij MTB Verbier, onze Nederlandse gidsen. De tweede dag gingen we op pad met Erik van MTB Verbier om een dagtocht te doen aan de andere kan van Verbier waar de liften niet komen. Het eerste gedeelte hadden we een shuttle, maar het laatste gedeelte moest op eigen kracht.

 

Klik op de foto’s voor een vergroting (Foto’s door Rex Silvam)

 

 

In de ochtend was het erg mistig, wat zorgde voor prachtige plaatjes! Naarmate de hoogtemeters toenamen, nam de mist af en konden we meerdere 4000m + bergtoppen zien. En daarna uiteraard genieten van een welverdiende afdaling. Een van de beste die ik ooit gereden heb! 


 


Wil je geen van de video's missen of ze allemaal nog eens bekijken?  Abonneer je dan op het YouTube kanaal van: MTB_Challenge Klik HIER!

en... geef dan de video's een duimpje!