MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Mountainbiken in de Achterhoek

  • zaterdag 24 oktober 2020

Aan 1 dag heb je zeker niet genoeg om al die schitterende mountainbikeroutes in de Achterhoek te rijden. Vandaar dat Hotel Hof van Gelre in Lochem een geweldige aanbieding heeft om in een paar dagen meerdere routes te verkennen.

Mountainbiken in de Achterhoek

MTB arrangement

 

· 2 overnachtingen in een comfortabele hotelkamer
· 2 ochtenden uitgebreid ontbijtbuffet
· 1 avond een lekkere pastamaaltijd (of in de winter een stamppot)
· 1 avond een plate
· 1 x bittergarnituur met een speciaalbiertje
· 1 x fietspakketje voor onderweg met energydrankje/watertje, energybar en banaan/fruit
· Gebruik van overdekte en afgesloten fietsenstalling, beschikking over afspuitplaats en kleine gereedschapskoffer
· Gebruik van zwembad, wifi en gratis parkeren

 

Prijs per persoon € 115,-

 

Direct boeken? Klik ► HIER of bel: 0573 253 351 | e-mail: info@hofvangelre.nl

 

 

Hotel Hof van Gelre!
Geniet in de omgeving van de Achterhoek van een ontspannen verblijf in het sfeervolle hotel, gelegen in het hart van Lochem en op loopafstand van het prachtige wandelgebied "De Lochemse Berg". Het hotel beschikt over 46 kamers,
een sfeervolle lounge met open haard, ruime ontbijtruimte, gezellige bar met biljart, een verwarmd binnen zwembad en fietsverhuur.

 

 

De Achterhoek: Verrassend veelzijdig en zo dichtbij
Een afwisselend coulisselandschap van weilanden, houtwallen, kabbelende beekjes en bos. Kastelen en steden waar je de historie nog voelt. Maar ook: moderne musea, gezellige restaurants en gave attracties.

 

De Achterhoek heeft het allemaal. En je wordt er ook nog eens ontzettend vriendelijk en gastvrij ontvangen! Veel mensen komen naar de Achterhoek voor het bijzondere landschap. Niet zo vreemd, want volgens kenners is dit misschien wel de mooiste regio van Nederland. Zelf ontdekken hoe mooi de Achterhoek is?

 

Klim op de fiets, trek je wandelschoenen aan of stap in een bootje en neem alles wat je ziet goed in je op. Er liggen prachtige routes, ideeën en arrangementen voor je klaar. Hier worden waardevolle momenten onvergetelijke herinneringen!