MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Magic Feeling

  • dinsdag 31 januari 2023

Er zijn zoveel dingen om uit te kiezen: vliegen, onzichtbaar zijn of over superkrachten beschikken. Maar wat als je altijd en overal de mooiste trails voor je neus zou kunnen laten verschijnen?

Het klinkt misschien gek om uit zoveel bijzondere gaven uitgerekend deze te kiezen, vind je niet?

 

Voor ons is het simpel: er gaat niets boven het gevoel om op een nieuwe trail te rijden die je zelf hebt bedacht en aangelegd. Alle aspecten daarvan zijn geweldig, van het gebruik van je creativiteit en het inbeelden van mogelijke rijlijnen tot aan het daadwerkelijk graven en bouwen van de trail en natuurlijk het rijden zelf.

Magic Feeling

Als je wielen voor het eerst de verse aarde raken, voelt dat alsof je op een wolk rijdt. Maak je een perfecte sprong, dan lijk je te vliegen en wanneer je op snelheid ligt en je flow vindt, waan je je in een videogame. En er is nog meer. Trails bouwen betekent dat je iets achterlaat voor anderen, waardoor de wereld leuker wordt; niet alleen voor jou, maar voor iedereen. En dat is een echte superkracht!

 

 

Natuurlijk zal het niet zo snel gaan als bij Sam (het vergt wellicht wat oefening voordat je de kunst van de 'Superman' onder de knie hebt). En het duurt misschien even voordat je je eigen droomtrail bouwt, maar echt, je kunt het!

Dit is niet alleen iets voor superhelden of profs. Wat je niveau ook is, je kunt altijd vooruitgang boeken.

 

Waar je ook bent, je kunt helpen bij de lokale trailorganisaties en zo bijdragen aan de aanleg van meer paden.

Dus ga erop uit en verken! Maak van de wereld je speelterrein en ontdek nieuwe plaatsen, maak nieuwe vrienden, rij nieuwe trails en beleef dat magische gevoel!
Bron: MTB Shimano