MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

MAAK KANS OP EEN SIGMA BC 14.0 CAD :GIVEAWAY

  • zondag 27 november 2022

Wij mogen een SIGMA ORIGINALS FIETSCOMPUTER BC 14.0 CAD weggeven!

 

Deze te gekke prijs winnen? (ter waarde van € 99,95)

 

 

Wat moet je doen?

Ga naar het bericht op Facebook of Instagram en schrijf in de reactie op het bericht waarom jij deze SIGMA FIETSCOMPUTER BC 14.0 CAD graag zou willen gebruiken.

 

Uit de origineelste berichten wordt een winnaar geselecteerd.
Op maandag 5 december 2022 maken wij de gelukkige winnaar bekend.


Met de introductie van de nieuwe Sigma ORIGINALS fietscomputers zet SIGMA zijn ontwikkeling voort. Binnen korte tijd hebben hebben we vele nieuwe producten gelanceerd. "Fietscomputers en SIGMA horen gewoon bij elkaar", zegt SIGMA-directeur Robin Schendel. 

 

Met de ORIGINALS lanceren we graag de volgende generatie fietscomputers. Verkrijgbaar in vijf modellen en zowel inbekabelde als in draadloze versies, elke fietser vindt zijn ideale fietscomputer en voldoende motivatie om op zijn fiets te stappen.” 

Dankzij geoptimaliseerde bediening en een nieuwe, grotere displays zijn de ORIGINALS nog gebruiksvriendelijker geworden, maar hebben door slanke behuizing toch een compacte formaat behouden. Dankzij de extra lange batterijduur van meer dan twee jaar hoeven fietsers zich geen zorgen te maken over het onderhoud van hun fietscomputer.


Voor sportievere fietsers: BC 12.0 en BC 14.0 

Sportievere fietsers die er graag op uit trekken met fietsmaten op de racefiets, mountainbike of gravelbike zullen genieten van de BC 12.0 en BC 14.0 modellen. Met zijn twaalf functies kan de BC 12.0 op twee fietsen worden gebruikt en registreert hij alle afgelegde trainingen van beide fietsen afzonderlijk. Als je wilt trainen op kracht of souplesse, dan is de (optionele) cadanssensor een handige feature. Praktisch is ook het maandelijkse overzicht van de totaalwaarden in een soort trainingsdagboek. Met zijn 14+ functies, zijn sportieve design en de geïntegreerde hoogtemeting is de BC 14.0 de ideale metgezel voor iedereen die er weleens op uit trekt in de heuvels of bergen. Naast de (optionele) cadansmeting, worden ook hoogtefuncties zoals actuele  hoogte, stijgings %, hoogtemeters, totale hoogtemeters en maximale hoogte getoond, wel zo handig. Twee verschillende wielmaten en de achtergrondverlichting zijn andere handige functies. Als je de cadansmeting niet wilt missen, kun je de BC 12.0 WL CAD of BC 14.0 WL CAD gebruiken, deze worden al geleverd inclusief de cadanssensor.

 

 

Flexibele montage 

De ORIGINALS fietscomputers worden eenvoudig op het stuur of de stuurpen gemonteerd. Bij de sportieve BC 12.0 en BC 14.0 is het ook mogelijk middels de OVER CLAMP BUTLER of LONG BUTLER de computer optimaal te monteren op de mountainbike of racefiets. Ze zijn verkrijgbaar als losse accessoires. Extra beveiligingsfunctie: De fietscomputers kunnen met een extra schroef aan de BUTLER worden bevestigd om diefstal te voorkomen.

 

Adviesprijzen:

BC 12.0 WR nu verkrijgbaar voor 39,95 €
BC 12.0 WL nu verkrijgbaar voor 59,95 €
BC 12.0 WL CAD nu verkrijgbaar voor 74,95 €
BC 14.0 WR nu verkrijgbaar voor 64,95 €
BC 14.0 WL nu verkrijgbaar voor 84,95 €
BC 14.0 WL CAD nu verkrijgbaar voori 99,95 €