MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

MAAK KANS OP EEN ARMBAND SET

  • vrijdag 6 januari 2023

Wij mogen een CHAINIUM 'Bikechain Link' ARMBAND set weggeven!

 

Deze te gekke prijs winnen? (ter waarde van € 15,95)

 

 

Wat moet je doen?

Ga naar het bericht op Facebook of Instagram en schrijf in de reactie op het bericht waarom jij deze CHAINIUM Bikechain Link armband graag zou willen dragen. Geef ook vast je maat door!

 

Uit de origineelste berichten wordt een winnaar geselecteerd.
Op maandag 16 januari 2023 maken wij de gelukkige winnaar bekend.


 

CHAINIUM webshop

Kun je niet wachten en wil je alvast zo'n armbandje hebben of kopen voor je vriend of vriendin als kadootje voor Sinterklaas of Kerst? Kijk dan snel op de webshop van CHAINIUM. Er zijn als armbandjes vanaf € 9,95 en de bundel is te koop voor slechts € 15,95. En dat is zelfs inclusief verzendkosten.


 
Hoe weet je wat jouw maat is?

Neem een ​​flexibel meetlint of een strook papier. Wikkel het om je arm waar je horlogebandje normaal gesproken zou zitten, namelijk net onder het polsbot. Leg het papier plat naast een liniaal, noteer de maat.

 

Maten

Er zijn 2 verschillende maten. Klein: 15 / 19 CM en Groot: 19 / 22 CM. Zit je tussen twee maten in, kies dan de grotere maat.

 

Glijdende knoop
Alle armbanden hebben een schuifknoop. Trek aan de knopen en pas de koorden aan om je armband groter of kleiner te maken.

 


 

Hoe worden die toffe armbandjes gemaakt?

Eerst worden de overgebleven fietskettingschakels verzameld. Ze worden schoon gemaakt, uit elkaar geklikt en ze worden een klein beetje gebogen. Daarna wordt een stukje koord geknipt en worden de schakels eraan geregen.

 

 

De producten van CHAINIUM zijn handgemaakt en vervaardigd in Nederland. Zowel touw als kettingschakels zijn van gerecycled materiaal. Tijdens het hele proces van begin tot eind worden duurzame keuzes gemaakt.

 

Het polyester touw dat gebruikt wordt is 100% gemaakt van gerecyclede PET-plastic flessen. Deze nieuw ontwikkelde polyestervezel wordt RPET (recycled PET) genoemd.

 

Ook de verzendenvelop is gemaakt van graspapier. Graspapier bestaat voor 30% uit gras en voor 70% uit gerecycled papier. Het graspapier is duurzaam en composteerbaar. Milieuvriendelijk: plastic bubbels en papier kunnen gescheiden worden.