MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Lockdown oplossing: Bestelgerust.nl

  • vrijdag 29 januari 2021

Sinds de lockdown van afgelopen december hebben wij bij DigiFactory een project opgepakt waarvan wij denken dat dit veel gedupeerde winkeliers kan helpen. Direct na de persconferentie zijn wij gestart met het bouwen van een online bestelportaal voor winkeliers die hun fysieke winkel moesten sluiten. (dit is een gesponsord bericht)

Lockdown oplossing: Bestelgerust.nl

Dit systeem heet Bestelgerust.nl en hiermee kan een winkelier eenvoudig online verkoop genereren. Dit alles binnen een herkenbare omgeving voorzien van o.a. een eigen logo, een eigen unieke winkelnaam en meer. Binnen 3 minuten maak je een account aan en kan je artikelen voor de verkoop plaatsen op de bestelpagina.

 

Over de kosten zijn wij graag open en eerlijk. Bij het opzetten en inrichten van je bestelpagina zijn er geen kosten. Ook geen eenmalige opstartkosten, geen hostingkosten en ook geen maandelijkse of jaarlijkse kosten. Verkoop je niks, dan kost het ook niks!

 

Je betaalt uiteindelijk twee bedragen per geslaagde betaling:

 

  1. Mollie rekent transactiekosten, lees hierover meer bij Mollie* (https://www.mollie.com/nl/pricing).
  2. Bestelgerust rekent een bedrag van 1% over alle betaalde producten met een minimum van € 0,50 en een maximum van € 15,00.
    *Mollie is het betaalsysteem wat gekoppeld wordt aan je bestelpagina en daarmee kunnen klanten veilig en vertrouwd online betalen.

Omdat de lockdown voorlopig nog t/m 2 maart duurt en bestellen en afhalen bij winkels vanaf 10 februari weer is toegestaan hebben wij onlangs nieuwe afhaal- en bezorg mogelijkheden (tijdsloten) aan het platform toegevoegd zodat de winkelier en hun bestelpagina hier weer helemaal klaar voor zal zijn.

 

Wij hopen met dit initiatief veel winkeliers een steuntje in de rug te kunnen geven in deze roerige tijd. Lees er snel meer over op: www.bestelgerust.nl

 

 

Extra informatie:

 

Persbericht Brabants dagblad: https://www.bd.nl/den-bosch-vught/geen-eigen-webshop-dit-bedrijf-in-nuland-heeft-de-oplossing-voor-veel-kleine-winkels~af668600/

 

Blog over het ontstaan van Bestelgerust: https://www.digifactory.nl/blog/bestelgerust-van-idee-naar-platform-in-een-week

 

Indien er vragen zijn: info@bestelgerust.nl