MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Leestip: Tom Dumoulin - Een wielerlegende in wording

  • zondag 5 mei 2019

Af en toe willen we jullie graag een leestip geven....

Een aan mountainbiken/wielrennen gerelateerd boek. Dat kan zijn een boek over onderhoud aan je fiets, verbeteren van je rijtechniek, informatie over een betere manier van trainen, maar ook gewoon een ontspannen boek om te lezen bij slecht weer of als je even geen zin in fietsen hebt. Een goed boek is ook altijd een leuk cadeautje om weg te geven!

 

Tom Dumoulin - Een wielerlegende in wording

Tom Dumoulin is een van de grootste sporthelden van deze tijd, door allen geliefd, maar ook een groot raadsel. Benaderbaar en ook altijd op afstand. Charismatisch en toch ook vol raadsels. Charmant en ook soms bijtend en ruziënd. Een ijzersterk lichaam en toch ook kwetsbaar.

Heeft Tom Dumoulin het in zich om Nederlands beste wielrenner aller tijden te worden? Kan hij een plaats verwerven tussen de allergrootsten als Eddy Merckx, Bernard Hinault en Miguel Indurain?


Patrick Bernhart, veelgeprezen sportboekenauteur, heeft zich verdiept in het fenomeen Tom Dumoulin. Hij zoekt tot op de bodem uit waar het talent van Tom vandaan komt, hij pluist alle elementen uit die Dumoulin maken tot de superster die hij nu is. Zit het in zijn lijf, in zijn kop, zijn team of ligt het aan de omstandigheden? En is dit alles voldoende om meerdere grote wielerrondes op zijn naam te zetten? Bernhart laat zien waar het talent, de eerzucht en de wilskracht vandaan komen. En uiteraard beantwoordt hij de vraag: gaat Tom uiteindelijk de Tour winnen?

Wil je dit boek bestellen? Klik dan HIER!

Leestip: Tom Dumoulin - Een wielerlegende in wording