MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Indoor MTB Almere open - ffIETSanders

  • donderdag 29 oktober 2020
Na vijf jaar voorbereiding zijn de deuren van het Indoor Moutainbike Centre in Almere 19 september open gegaan. In een kas op de Buitenvaart kunnen mountainbikers op hun fiets een parcours afleggen.
Indoor MTB Almere open - ffIETSanders

De gemeente reageerde aanvankelijk enthousiast op het initiatief, maar gaf uiteindelijk toch geen vergunning. Een indoor mountainbikebaan paste niet in het bestemmingsplan 'Agrarisch Gebied Buitenvaart'. Toch ging de familie Ottenhof door met de aanleg van de baan.

 

Naast zijn ‘gewone’ uitdaging om alle mountainbikeroutes van Nederland te rijden, leek het André ook leuk om andere uitdagingen aan te gaan met of op mijn mountainbike. Vandaar dat André het Indoor Mountainbike Centre met een bezoekje vereerde en deze video heeft gemaakt voor zijn serie ffIETSanders.

 

 

Inmiddels is de vergunning er wel en kon het bedrijf van start. "Wij zijn een opstartend bedrijf. Het is wel dubbel, omdat we een maximum aantal mensen kunnen toelaten, vanwege corona, maar we zijn blij dat we open zijn", aldus Debbie Ottenhof, mede-eigenaar van het Indoor Mountainbike Centre. Ze runt de mountainbikebaan samen met haar vader.

 

Bron: Omroep Flevoland

 

Wil je geen van de video's missen of ze allemaal nog eens bekijken?  Abonneer je dan op het YouTube kanaal van: MTB_Challenge Klik HIER!

en... geef dan de video's een duimpje!