MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

IMBA vraagt input over mountainbiketrails

  • donderdag 21 juli 2022

Via deze enquête vraagt IMBA Europe je om input over je voorkeuren qua type trails, de toegang tot trails, mountainbiketoerisme en vrijwilligerswerk op en rond mountainbiketrails.

 

De afgelopen jaren is het aantal mountainbikers in Europa gestaag toegenomen. In veel landen is een goed mountainbike aanbod gecreërd of wordt dit gepland. Het MTB aanbod wordt daardoor steeds aantrekkelijker.

IMBA vraagt input over mountainbiketrails

Om ervoor te zorgen dat de ontwikkeling de komende jaren zo goed mogelijk aansluit bij wat wij mountainbikers willen, zijn we dit onderzoek gestart. Het wordt uitgevoerd in heel Europa en zal gedetailleerde informatie geven over hoe het fietsaanbod op de best mogelijke manier kan worden ontwikkeld. Deze enquête helpt zowel de ontwikkeling van nieuw MTB aanbod als belangenbehartigers die in Europa werken aan de toegangkelijkheid van paden voor mountainbikers.

 

Bedankt dat je ongeveer 8-15 minuten van je tijd neemt en deel uitmaakt van dit belangrijke project.

Neem nu de tijd om de beste omstandigheden te creëren voor mountainbiken, thuis en op vakantie. Als dank verloten we onder alle deelnemers aantrekkelijke fietsgerelateerde prijzen, zoals helmen, fietsrugzakken of premium abonnementen op Bike Citizens.

Bedankt!

Klik HIER voor het invullen van de enquete.
De IMBA Europe en Mountain Bike Tourism Forum Teams