MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Iedereen is een fietser met de CMPT-serie van CUBE

  • vrijdag 14 april 2023

Fietsen is een geweldige manier om jezelf in beweging te houden en tegelijkertijd van de buitenlucht te genieten. Of je nu elke dag op de fiets te vinden bent of gewoon af en toe een ritje maakt, iedereen kan genieten van het plezier en de voordelen van fietsen.

Iedereen is een fietser met de CMPT-serie van CUBE

Ook CUBE begrijpt dat er veel verschillende soorten fietsers zijn. Daarom bieden ze een breed scala aan modellen om aan ieders behoeften en vaardigheden te voldoen, waaronder de CUBE CMPT-serie. De CMPT-serie biedt een uitgebreide reeks betaalbare en veelzijdige mountainbikes die geschikt zijn voor iedereen. Of je nu net begint met mountainbiken, al vele kilometers ervaring hebt of op de fiets naar werk wil, er is een CMPT-model dat bij jou past.

 

Mountainbikes vanaf 599 euro

 

De hardtail is het manusje-van-alles van de mountainbikes. De aluminium CMPT-hardtails van CUBE zijn daarop geen uitzondering. Integendeel; het zijn bovengemiddeld veelzijdige bikes, licht van gewicht maar tegelijkertijd zeer degelijk en betrouwbaar. De rijeigenschappen zijn speels en dynamisch, maar bieden tevens volop controle en stabiliteit. Ideaal als je de wereld van het offroad-rijden wilt ontdekken.

 

 

Gelukkig hoef het niet meteen een rib uit het lijf te kosten om te te kunnen fietsen. Ook met een beperkt budget kun je een goede mountainbike aanschaffen. De CMPT-serie bestaat uit een viertal modellen mountainbikes - de Aim, Analog, Attention en Acid - en begint al bij een kleine prijs van 599 euro.

 

De verschillen tussen de vier modellen zitten in de onderdelen die worden gebruikt. Zo zijn de Aim-modellen voorzien van een dubbel voorblad en bieden 2x9 versnellingen, voldoende bereik om overal boven te komen. Liever niet nadenken over het voorblad? Vanaf de Analog wordt er al gebruik gemaakt van één voorblad. Dat maakt het schakelen een stuk minder ingewikkeld! Elk stapje hoger biedt weer een upgrade aan onderdelen. Denk aan de remmen, het aantal versnellingen, het schakelsysteem en de vering. Op de Acid en Attention modellen vind je bijvoorbeeld een remote lockout op je stuur, zodat je makkelijk de vering van de voorvork vast kunt zetten.

 

Veelzijdig met de allroad versies en ACID accessoires
Een mountainbike gebruik je alleen op mountainbikeroutes, toch? CUBE vindt van niet en biedt daarom ook praktische 'allroad' versies van de Aim. Deze mountainbikes zijn voorzien van een stevige bagagedrager, spatborden voor en achter en een standaard. Dat maakt de fietsen interessant voor iedereen die de fiets ook wil gebruiken voor woon-werkverkeer, een rondje door de stad of om een boodschap te doen. 

 

 

 

Hoewel de Analog, Attention en Acid fietsen niet standaard als allroad worden verkocht, kunnen deze eenvoudig omgebouwd worden. De fietsen zijn al voorzien van montagepunten voor spatborden, een bagagedrager en een standaard. CUBE's accessoiremerk ACID (niet te verwarren met de modelnaam van de fiets) biedt mogelijkheden voor iedere fiets. Zo maak je ook deze fietsen ontzettend veelzijdig en fiets je overal naartoe.

 

ACID biedt overigens nog veel meer dan alleen spatborden en bagagedragers. Met de verschillende tassen, pompjes, tools en andere onderdelen en accessoires ben je overal op voorbereid. 

 

 

Start jouw fietsavontuur
Of je nu op zoek bent naar een veelzijdige fiets voor dagelijks gebruik of een serieuze mountainbike om de trails te verkennen, de CUBE Aim, Analog, Attention en Acid bieden de juiste combinatie van comfort, veiligheid en prestaties. Ongeacht je rijervaring, doelen of voorkeuren, er is een CUBE voor iedereen. Kies de fiets die bij jou past en begin vandaag nog met fietsen!

 


Meer weten? Ontdek de CMPT-serie op cube.eu of ga langs bij een dealer in de buurt.

 

Adventure waits at the next corner | CMPT Series