MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

HET NIEUWE SCHWALBE

  • woensdag 21 juni 2023

Een gevoel van vrijheid, optimisme en dromen. Plekken bereiken die niet op Google Maps te vinden zijn. Grenzeloos zijn. Al deze gevoelens drijven ons ertoe om banden te ontwikkelen die je van A naar B brengen. Waar B ook is. Banden die gemaakt zijn van hernieuwbare en gerecyclede materialen. Waarmee je alles kunt bereiken. Op Schwalbe's 50ste verjaardag begint een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Schwalbe. 

HET NIEUWE SCHWALBE

Voor het eerst introduceren wij onze rebranding, onze nieuwe toekomst. Het logo, de kleuren en het verhaal zijn vanaf het begin opnieuw uitgedacht.

 

Bewegend vertrouwen is wat ons bij Schwalbe al vele decennia drijft. De boodschap komt tot uitdrukking in onze claim "Get there". Zowel een belofte als een roeping: laten we gewoon beginnen. Er zijn geen grenzen. GET THERE.

 

 

Eindelijk is het zover, de Eurobike in Frankfurt is begonnen! Vanaf vandaag is alles wat met fietsen te maken heeft aanwezig op het beursterrein. Eindelijk kan SCHWALBE haar grote geheim verklappen en hun nieuwe producten, innovaties en onze compleet nieuwe merkidentiteit presenteren.

 

Krijgt nu een exclusief inkijkje in de Schwalbe Highlights 2024. Kom gerust langs op onze Eurobike stand, we kijken uit naar uw bezoek!
U vindt ons hier: Hal 12.1, Stand A27.