MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Haico Bouma Schaatsen, Skeelers en Fietsen wordt CUBE STORE FRIESLAND

  • vrijdag 31 maart 2023

Na de opening van CUBE Store Nijmegen en Zeeland eerder dit jaar, opent ook CUBE Store Friesland binnenkort de deuren. Sportwinkel Haico Bouma Schaatsen, Skeelers en Fietsen slaat zijn handen ineen met CUBE. De winkel in Oudehaske krijgt momenteel een complete make-over. De opening wordt op 7 en 8 april gevierd met een feestelijk welkom. Kom jij ook?

Haico Bouma Schaatsen, Skeelers en Fietsen wordt CUBE STORE FRIESLAND

"Om onze klanten de komende jaren service, kwaliteit en garantie te kunnen blijven bieden, zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met onze grootste leverancier,” vertelt Haico Bouma, eigenaar van de nieuwste CUBE Store.“ Vanaf 7 april gaan wij Cube Store Friesland heten! We blijven doen wat we deden, met hetzelfde team en hetzelfde enthousiasme."

  
Meer ruimte voor fietsen
De afgelopen weken onderging de winkel in Oudehaske een metamorfose. We hebben onze schaatswinkel volledig verhuisd naar Thialf,” vertelt Haico. “Komend schaatsseizoen zijn we daar zeven dagen in de week open en tijdens de zomermaanden elke dinsdag. Voor skeelers blijft het adres voorlopig Oudehaske. Door onze schaatswinkel te verhuizen, creëren we meer ruimte voor fietsen in Oudehaske.”

 
In de nieuwe winkel vind je het complete CUBE assortiment. Van sportieve e-bikes tot aan (e-)mountainbikes, racefietsen, kinderfietsen en een ruim assortiment aan CUBE accessoires.

 
Hetzelfde team, dezelfde service
De metamorfose betreft alleen het interieur en het aanzien van het pand. Het team en het doel van de winkel blijven hetzelfde. Of je nu beginner bent of al vele kilometers in het zadel achter de rug hebt, de ervaren medewerkers staan voor goed en eerlijk advies. Een passende fiets geeft immers het meeste plezier. Daarnaast biedt CUBE Store Friesland ook nog steeds onderhoud op maat voor alle merken fietsen, ook die niet bij een CUBE Store zijn gekocht.


In de nieuwe winkel vind je het complete CUBE assortiment. Van sportieve e-bikes tot aan (e-)mountainbikes, racefietsen, kinderfietsen en een ruim assortiment aan CUBE accessoires.

  
Start jouw fietsavontuur bij CUBE Store Friesland!

 
Feestelijke opening:

Vrijdag 7 april - 9.00 tot 18.00  
Zaterdag 8 april - 9.00 tot 17.00 
 
Openingstijden:
Maandag - 13:00 - 18:00 
Dinsdag - 9:00 - 18:00 Woensdag - 9:00 - 18:00 
Donderdag - 9:00 - 18:00  
Vrijdag - 9:00 - 18:00 
Zaterdag - 9:00 - 17:00  
Zondag - Gesloten


CUBE Store Friesland 

Hasker Utgongen 7

8465 SJ Oudehaske