MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Grote opening! CUBE Store Limburg opent op 3 juni de deuren

  • zaterdag 28 mei 2022

 Vanaf 3 juni kun je niet alleen terecht bij CUBE Store Vlaardingen en CUBE Store Leersum. Op die datum openen namelijk de deuren van de gloednieuwe CUBE Store Limburg in Schimmert!
Iedereen is welkom om vanaf 10.00 uur te komen kijken. 

Grote opening! CUBE Store Limburg opent op 3 juni de deuren

Om 17.00 uur is er een officieel moment, waarbij de eigenaren het lintje zullen doorknippen en de champagne zullen openen. Kom jij ook? 

 

 

De nieuwe CUBE Store bevindt zich in een prachtige omgeving. Schimmert is bekend van haar mooie watertoren en meerdere beklimmingen die in de grote Limburgse rondes voorbij komen. Vanaf de winkel fiets je in 20 minuten naar Valkenburg en de voet van de Cauberg. Er zijn tal van routes in de buurt, voor zowel mountainbikers, wielrenners en toerfietsers. Voor iedereen wat wils dus.

 

Verhuizing perfect moment voor transformatie
Roger en Sandra, trotse eigenaren van de nieuwe CUBE Store, hebben al lange tijd een prachtige en succesvolle fietswinkel in Kerkrade, Tweewielers Bisschops. Omdat zij de laatste jaren flink zijn gegroeid, was het tijd om te verhuizen naar een groter pand. Gelukkig kwam daar het pand in Schimmert op hun pad. Deze biedt voldoende ruimte voor een grote werkplaats voor reparaties en onderhoud en een prachtige showroom om alle producten goed te kunnen laten zien. De verhuizing naar Schimmert is voor Roger en Sandra ook meteen het perfecte moment om te transformeren naar een volledige CUBE Store. “CUBE is al lange tijd ons hoofdmerk en de samenwerking met het merk is steeds hechter geworden,” vertelt Sandra. “Met name in de afgelopen twee jaar is gebleken dat CUBE een merk is waar wij op kunnen vertrouwen. Aan de andere kant is CUBE Store ook op zoek naar enthousiaste partners die achter het merk staan. Daarom hebben we besloten om afscheid te nemen van Gazelle en verder te gaan met alleen CUBE.” 

 

 

Compleet CUBE assortiment
Roger en Sandra zijn ontzettend blij dat ze deze stap hebben gemaakt en kunnen niet wachten tot de deuren geopend worden. Ondertussen zijn de voorbereidingen voor de nieuwe winkel in volle gang. Het pand wordt van top tot teen volledig omgetoverd tot CUBE Store. “De inrichting van de winkel wordt heel natuurlijk,” licht Sandra toe. “We gebruiken veel hout en groen, waardoor iedereen zich welkom zal voelen.” In de winkel vindt je het complete CUBE assortiment. Van sportieve e-bikes tot aan (e-)mountainbikes, racefietsen en kinderfietsen. Daarnaast bieden onze CUBE Stores altijd het ruimste assortiment CUBE accessoires.

 

Start hier jouw fietsavontuur!
Onze service nog eens op een rijtje:
Altijd het juiste advies voor jouw fietsavontuur

Groot aanbod CUBE fietsen en accessoires
Premium onderdelenmerken, zoals Shimano en Schwalbe
Onderhoud op maat voor alle merken fietsen (ook die niet bij 2Wielers Bisschops of CUBE Store zijn gekocht)

 

CUBE STORE LIMBURG
Torenstraat 1A
6333 BC Schimmert

 

Openingstijden:
Di - Vr:  9.00 - 12.00 en 13.00 - 18.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zo - Ma: Gesloten

www.cubestores.nl