MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

GIVEAWAY: MAAK KANS OP RIDERS REPUBLIC!

  • woensdag 22 december 2021

Altijd al willen mountainbiken zonder veel inspanning te leveren? Dat kan vanaf nu met de nieuwste game van Ubisoft: Riders Republic. 

GIVEAWAY: MAAK KANS OP RIDERS REPUBLIC!

Riders Republic dropt je samen met honderden andere spelers in een gigantische speeltuin waar je met je road, gravel- of mountainbike doorheen kan razen. Ga voor pure snelheid, spectaculaire tricks of rij met je vrienden door de prachtige nationale parken van Amerika. Ben je het fietsen een keer zat, dan kan je ook aan de slag met andere extreme sports die in de game beschikbaar zijn zoals snowboarden, skiën of vliegen met een wingsuit.

 

Bekijk hieronder de launch trailer met een gastoptreden van Fabio Wibmer

 

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ga dan de strijd aan in de massaraces, Trick Battles of andere events die je kent van de real life sportcompetities zoals Red Bull Hardline, Red Bull Joyride of de Red Bull Rampage op Mammoth Mountain. Riders Republic zit vol met de populairste merken zoals Canyon, Santa Cruz, Commencal, Specialized en nog veel meer. Dus wil je een keer die ene fiets uitproberen die je stiekem net iets te duur vindt, dan is dit jouw kans!

 

 

Hoewel je Riders Republic prima in je eentje kunt spelen, is het leuker met vrienden. Je bent met tientallen speler tegelijk in de wereld waarmee je samen kunt crossen. Geen zin om met je vrienden te spelen? Ook dat is geen probleem. Er zit een toffe carrièremodus in waarin je naam gaat maken voor jezelf en waarmee je de tofste gear vrij kunt spelen.

 

 


GIVEAWAY: MAAK KANS OP RIDERS REPUBLIC! 

 

MTBroutesNL mag 3 exemplaren van Riders Republic weggeven op platform naar keuze (Xbox, PlayStation en/of Windows pc. Wat moet je hiervoor doen? Vul hieronder je gegevens (naam en e-mailadres) in en vermeld waarom je deze game graag wilt winnen.

 

Actie is beeindigd! Tot 29-12-2021 was het mogelijk om mee te doen.