MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

GEEF JE FIETS BLING MET DE ELITE VICO GLAM

  • dinsdag 10 mei 2022

De nieuwe Vico Glam bidonhouder van het Italiaanse Elite is door zijn fraaie design en opvallende iriserende metallic coating een aanwinst voor iedere fiets.

GEEF JE FIETS BLING MET DE ELITE VICO GLAM

Nieuwe iriserende afwerking

De nieuwe Vico Glam is voorzien van een in het oog springende metallic coating die ontworpen is om elk fietsframe te laten schitteren en op te laten vallen. Dankzij de iriserende werking verandert de bidonhouder afhankelijk van de lichtinval en kijkhoek van kleur. Hij is verkrijgbaar in een blauwe, gouden, rode of grijze basiskleur.

 

 

Ultra-lichtgewicht

Deze Elite bidonhouder is gemaakt van een spuitgegoten polymeer composiet materiaal versterkt met glasvezel. De Vico Glam heeft versterkte secties op verschillende delen van de bidonhouder wat een hoge betrouwbaarheid en prestaties garandeert. Met een gewicht van slechts 29 gram is deze houder ook nog eens één van de lichtste in de markt.

  
Veilig bidonbehoud 
Het nieuwe ontwerp omhult de bidon op een hoger punt, waardoor die beter in de houder blijft zitten, zelfs in uitdagende omstandigheden als afdalingen op hoge snelheid en fietsen over onverhard terrein. Dat maakt de Vico Glam ook zeer geschikt voor mountainbiken en gravelen. De unieke vorm maakt het gemakkelijk en veilig om de bidon met slechts een simpele beweging te grijpen en terug te plaatsen, zodat je tijdens jouw ritten niet wordt afgeleid van de weg die voor je ligt.

  
Getest en ontwikkeld met 's werelds beste pro teams

Vele jaren van races en overwinningen met 's werelds beste professionele wielerteams hebben Elite geholpen bij het ontwerpen, testen en creëren van een bidonhouder die aan de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende fietsers voldoet. 

  
Superieure afwerking

Het nauwkeurig ontwerp, de volledige aandacht voor detail, de exclusieve kleur en nieuwe edgy graphics geven de Vico Glam bidonhouder een superieure afwerking waardoor hij zich onderscheidt van de concurrentie. 

  
Groot assortiment aan plaatsingsopties

De plaatsing en vorm van de montagegaten zorgt voor een breed scala aan montagemogelijkheden op je fiets. Monteer een Vico Glam op de zitbuis of de onderbuis of beide om zo eenvoudig twee bidons mee te nemen tijdens langere fietstochten.