MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Foto's MTBroute Onderhoud

  • zondag 1 maart 2020

We starten binnenkort een nieuwe rubriek "MTBroute Onderhoud". In deze serie laten wij jullie, vrijwilligers van onderhoudsgroepen, aan het woord. Je kunt daarmee extra aandacht geven aan het project waar je mee bezig bent. Het mag over het gewone onderhoud gaan of over de uitbreiding van een gedeelte van de route.

 

Foto's MTBroute Onderhoud

 

Wat hebben wij nodig: Uiteraard foto's van jullie werkzaamheden en een verhaal waar jullie op dit moment mee bezig zijn. Natuurlijk plaatsen wij naast enkele foto's ook een link naar jullie Facebook-pagina en/of website erbij. Stuur je materiaal op naar info@mtbroutes.nl

 

MTB Trail Awards
In dit najaar worden weer de jaarlijkse MTB Trail Awards uitgereikt. Vanaf 2 maanden voor de uitreiking kan er op een favoriete route gestemd worden. Deze publieksprijs is de Gouden Schop. Met de rubriek "MTBroute Onderhoud" kun je jouw route en jullie werkzaamheden extra onder de aandacht brengen. De MTB Trail Awards, die sinds 2017 worden uitgereikt, is een initiatief van Robert van Rooijen. Met ingang van dit jaar is Robert een samenwerking aangegaan met MTBroutes.nl. Via MTBroutes.nl worden nu de MTB Trail Awards vorm gegeven.