MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Fietsenwinkel Mantel opent Superstore in Rotterdam

  • zondag 2 mei 2021

Na Arnhem, Den Bosch en Utrecht opent Fietsenwinkel Mantel deze zomer ook een Superstore in Rotterdam. Mantel is één van de populairste fietsenwinkels van Nederland. Door de groeiende vraag naar fietsen is een 5.600 m2 grote fietsenwinkel in Rotterdam daarom een logische keuze. 

Fietsenwinkel Mantel opent Superstore in Rotterdam

Over Mantel

Mantel werkt hard aan de ambitie om de beste en meest populaire fietsenwinkel van Nederland te worden. Met een nieuwe Superstore in de Randstad is het succesvolle concept van een goede webshop (mantel.com), Superstores en lokale servicepunten nóg bereikbaarder voor miljoenen Nederlandse fietsers. Of je nou op zoek bent naar een e-bike, racefiets of mountainbike, bij Mantel slaag je in één keer. 


Wat is een Mantel Superstore?

In een Mantel Superstore kun je alles aanraken en testen, zoals fietskleding en fietsonderdelen. Daarnaast staan alle fietsen van de beste merken klaar om direct uit te proberen op de indoor testbaan. En heb je de juiste fiets gevonden dan kun je deze dezelfde dag al meenemen dankzij de enorme voorraad.


Waarom Rotterdam?

Met bestaande Superstores in Utrecht, Den Bosch en Arnhem is er voor iedereen in Midden-Nederland wel een Superstore binnen 30 minuten rijden. Door de komst van een Superstore in Rotterdam geldt dat nu ook voor heel Zuid-Holland. De nieuwste Superstore komt op een makkelijk bereikbare locatie vlakbij de Kuip en de Van Brienenoordbrug.

 

Werken bij Mantel? 

Voor deze nieuwe fietsenwinkel zoekt Mantel maar liefst 50 nieuwe medewerkers. Van storemanager tot fietsmonteurs. Benieuwd? Bekijk alle vacatures op werkenbij.mantel.com en zorg dat jij je ook aansluit bij het Mantel-peloton. Houd deze website in de gaten voor de openingsdatum van Superstore Rotterdam.

 

Solliciteren? Bekijk hoe het is om bij Mantel te werken.