MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Ere Research presenteert nieuwe zadelcollectie op Eurobike

  • donderdag 15 juni 2023

Maak je klaar voor het langverwachte fietsevenement van het jaar! Ere Research kan niet wachten om voor het eerst te verschijnen op Eurobike 2023. Als leverancier van baanbrekende fietsproducten is Ere Research van 21 juni tot 25 juni aanwezig om hun nieuwste innovaties te laten zien aan medefietsliefhebbers.

Ere Research presenteert nieuwe zadelcollectie op Eurobike

Nieuwe zadelcollectie
Het team van experts bij Ere Research heeft hard gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe en innovatieve producten die de fietservaring naar een hoger niveau tillen. Op Eurobike zal dan ook hun langverwachte nieuwe zadellijn onthuld worden - ontworpen voor de beste prestaties en comfort. Als fervente fietsliefhebbers begrijpt Ere Research het belang van zadelcomfort en hun nieuwste zadels zullen de fietsbeleving voor fietsers ingrijpend veranderen.

 

Daarnaast zal Ere Research een scala aan hoogwaardige banden, topwielen en banden presenteren die de prestaties van fietsers naar nieuwe hoogten tillen. Elk product is met zorg vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieën en materialen om ongeëvenaarde snelheid, soepelheid en comfort te garanderen. Of je nu een professionele atleet bent of een recreatieve fietser, Ere Research's uitgebreide assortiment producten is geschikt voor alle wielren- en gravelliefhebbers.

 

 

Ontdek de vederlichte Genus II
Ontdek de nieuwe Genus II wielsets van Ere Research op Eurobike. Deze wielsets zijn niet alleen gloednieuw, maar ook ongelooflijk lichtgewicht. Fietsers hebben de keuze uit drie velghoogtes - 30, 45 en 65 mm - en een binnenvelgbreedte van 21 mm, waardoor er voor elk raceparcours geschikte opties beschikbaar zijn. De wielen zijn uitgerust met de nieuwe 2:1 spaakverhouding Panama-naven, gemaakt door Ere Research, en zijn compatibel met Shimano, Campagnolo en Sram.

 

Als extra keuze biedt Ere Research de mogelijkheid om Genus-wielen te bestellen met ofwel de betrouwbare Sapim CX Ray-spaken of hun eigen Ere Aeris volledig carbon spaken. Door te kiezen voor de Ere Aeris-spaken bespaar je 25 gram op elk wiel. En laten we het opvallende ontwerp niet vergeten, geïnspireerd door Eddie van Halen's beroemde gitaar.

 

Bezoek Ere Research op Eurobike
Ere Research zet zich niet alleen in voor fietsinnovatie, maar ook voor een positieve impact op het milieu. Duurzaamheid en het verminderen van hun ecologische voetafdruk hebben bij Ere Research hoge prioriteit in alle aspecten van hun bedrijfsvoering. Wanneer fietsers kiezen voor Ere Research, kunnen ze met vertrouwen rijden, wetende dat hun fietsuitrusting is ontworpen met het oog op onze planeet.

 

Bezoek de stand van Ere Research op Eurobike en ontdek de nieuwste innovaties. Bekijk het assortiment, ga in gesprek met het team, geniet van een kopje koffie en leer meer over de technologie achter Ere Research's baanbrekende aanbod.

 

 

Eurobike 2023

 

Frankfurt

21 juni tot 25 juni

 

 

Ere Research is te vinden op stand 11.1 / A16.