MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

En jij bent..?!

  • vrijdag 22 februari 2019

Je eigen naam op je fiets? Naast dat het super pro is (jaja; ook Mathieu van der Poel fietst met deze naamstickers rond), is je fiets pas écht van jou als je naam erop staat. Met een naamsticker geef je niet alleen je fiets een professionele uitstraling, maar kun je ook je eigen spullen goed herkennen. Plak ze niet alleen op je fiets maar ook op je helm! Ideaal bij toertochten of wedstrijden.

 

In een handomdraai creëer je op de website je eigen naamstickers. Je kan zelf jouw favoriete kleur kiezen zodat je altijd een optimale match kunt maken met jouw fiets. Daarnaast is er een breed scala aan vlaggen. Tot slot kan je kiezen uit een glanzende of een matte finish; het is maar net wat het beste bij jouw fiets past. De stickers zijn voorzien van een laminaat wat ze ontzettend krasvast en UV-bestendig maken. Ze zijn makkelijk hanteerbaar en na een grondige schoonmaakbeurt van de fiets, zitten ze er nog perfect op.

 

Het leuke is dat we een speciale korting mogen aanbieden. Als je actiecode ‘MTBROUTES’ gebruikt krijg je direct 10% korting. Ga daarvoor snel naar www.probikesticker.nl.

 

En jij bent..?!