MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

ELKE DAG #NEWBIKEDAY

  • vrijdag 23 juni 2023

#NEWBIKEDAY HOUD JE DROOM LEVEND MET HET JUISTE ONDERHOUD

 

Ga je binnenkort op pad? Controleer dan eerst welke onderdelen onderhoud nodig hebben! Het is altijd beter om onderdelen te vervangen voordat ze versleten zijn. Trek erop uit met een fiets die zo goed als nieuw aanvoelt. Met nieuwe originele Shimano-onderdelen voelt elke dag als #newbikeday!

ELKE DAG #NEWBIKEDAY

Waar je ook mee bezig bent, we weten dat je er waarschijnlijk aan zit te denken. Het zit ergens in je achterhoofd; de gedachte om op je fiets te springen en erop uit te trekken. Alle fanatieke mountainbikers herkennen dat gevoel. Onderdruk het niet. Laat je gedachten afglijden naar die prachtige track bij jou in de buurt. Dagdroom over het omhoog rijden op die heuvel om daarna weer naar beneden te suizen. Voel de wind in je gezicht, stel je de stilte voor die je omgeeft, alleen onderbroken door het regelmatige geratel van je achternaaf.

 

 

Houd die gedachte vast. En denk nu eens aan je materiaal op dat moment. Denk eens aan je onderdelen. Die werken allemaal soepel, nietwaar? Waarschijnlijk net zo goed als op de dag dat je je fiets kocht en je er voor het eerst op reed. Je bent niet de enige. Niemand droomt erover om op pad te gaan met een fiets die niet goed onderhouden is. Het goede nieuws is dat dit gevoel van #newbikeday dichter binnen je bereik ligt dan je misschien wel denkt.

 

 

ORIGINELE SHIMANO-ONDERDELEN

Alles wat we hierboven hebben beschreven ligt voor jou voor het grijpen, met het juiste onderhoud en de juiste onderdelen. Ons advies is om geen compromissen te sluiten bij het kiezen van nieuwe onderdelen. De beste manier om te zorgen dat onderdelen die door ons als één systeem zijn ontwikkeld perfect blijven samenwerken, is om gebruikte originele Shimano-onderdelen te vervangen door nieuwe originele Shimano-onderdelen.

 

Ga je binnenkort op pad? Controleer dan eerst welke onderdelen onderhoud nodig hebben! Het is altijd beter om onderdelen te vervangen voordat ze versleten zijn. Trek erop uit met een fiets die zo goed als nieuw aanvoelt. Met nieuwe originele Shimano-onderdelen voelt elke dag als #newbikeday! Heb je hulp nodig? Ga dan naar een Shimano Service Center bij jou in de buurt. Vind jouw center.
.