MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Duchenne Heroes

  • vrijdag 4 januari 2019

Fiets van 8 t/m 14 september 2019 Duchenne Heroes, de meest uitdagende mountainbiketocht van Europa!

 

Ga voor de 7days epic en fiets 700 of 500 kilometer door 5 landen! Kies voor 100 of 70 kilometer per dag en laat jouw benen het werk doen. Je begint in Frankrijk en gaat via de Belgische Ardennen de grens over bij Luxemburg. Via het drielandenpunt kom je Nederland weer binnen en voelt het als thuiskomen.

 

Is 7 dagen een brug te ver voor jou, kies dan voor de 3days enduro of cross-country. Ook hier heb je de mogelijkheid om 100 of 70 kilometer per dag te fietsen.

 

De 3days enduro (8 t/m 10 sept) pakt de hoogste beklimmingen en meest technische tracks van de week mee, dus als fanatieke mountainbiker kan jij je heerlijk uitleven.

 

De 3days cross-country (12 t/m 14 sept) voert je over de mooie holle wegen van Limburg, bevat de langste route van de week én je beleeft de spectaculaire finish in Venlo.

 

Wat je kan verwachten:
- Technische single tracks
- Uitdagende beklimmingen 
- Fantastische vergezichten 
- Spannende afdalingen
- Perfect verzorgde checkpoints onderweg
- De magische finish in Venlo
- Een bijzondere ervaring om nooit meer te vergeten

Duchenne Heroes is een compleet verzorgde reis. Wij helpen je met je voorbereidingen door bijeenkomsten en MTB-clinics te organiseren en tips en downloads beschikbaar te stellen. Tijdens Duchenne Heroes hoef jij alleen maar te genieten!

 

Wij regelen:
- Overnachtingen op gezellige campings
- GPS-apparaten voor het navigeren
- Verzorgingsposten op de route
- Een heerlijk ontbijt- en dinerbuffet in het kamp
- Technische en medische ondersteuning 
- En een fantastisch beeldverslag door een professionele camera crew

 

Met jouw deelname lever je een belangrijke bijdrage aan onderzoek naar een medicijn voor de spierziekte Duchenne. Duchenne Parent Project zet zich in voor een beter leven voor kinderen met Duchenne en is hard op weg naar een medicijn. Jouw sponsorbijdrage maakt het verschil!

Doe individueel mee, ga met familie of vrienden de uitdaging aan of grijp met je bedrijf de unieke kans aan om een bijdrage te leveren aan een medicijn voor Duchenne.

 

Samen trappen we Duchenne de wereld uit! Klik hier voor meer informatie.

Duchenne Heroes