MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Doneren vanuit de MTBroutes App

  • zondag 23 januari 2022

Via onze website was het al een poos mogelijk, maar sinds de laatste update *) van onze MTBroutes App kun je rechtstreeks doneren of een onderhouds sticker kopen. Hiermee steun je het routeonderhoud van jouw favoriete MTB trail.

Doneren vanuit de MTBroutes App

Buiten een aantal routes waar je verplicht bent om een vignet te kopen kun je bij veel routes een donatie geven voor het onderhoud. Bij een aantal routes krijg je een sticker om te laten zien dat je die bepaalde route steunt.

 

Het onderhoud aan de routes gebeurd altijd door vrijwilligers. Voor de aanschaf van materialen en gereedschappen zijn deze Trailcrews afhankelijk van jouw (jaarlijkse) donatie. Heb je een route gereden die je wilt ondersteunen, ga dan in de app naar de routepagina, scrol naar beneden tot je "DONATIE" ziet staan. Klik op het logo of de QRcode en je kunt direct doneren of een sticker aanschaffen. 

 

Ben je lid van een Trailcrew en hebben jullie wel een donatiemogelijkheid maar staat dat nog niet in ons overzicht? Geef dan de gegevens door via onze helpdesk. Dan wordt dat zo snel mogelijk toegevoegd.

 

*) De laatste versie van de MTBroute App is: (iPhone) 3.4.1 (Android) 3.4.4

 

Voor een aantal routes ben je verpilcht om een vignet te kopen als je die wilt gaan rijden. Dit zijn routes die vallen onder Natuurmonumenten, Utrechtse Heuvelrug, Landgoed Den Treek - Henschoten, Stichting MTB & More en het Grenspark Kalmthoutse Heide. Een uitgebreid overzicht vind je HIER