MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

De ultieme dirtbike voor jonge avonturiers: CUBE's nieuwe Flying Circus 240

  • woensdag 31 mei 2023

De allernieuwste toevoeging aan het dirt bike assortiment van CUBE is vanaf nu leverbaar. De Flying Circus 240 is gemaakt om om de meest spectaculaire sprongen te maken en verlegt de grenzen van vele jonge fietsers. De mini-dirtbike met 24" wielen is de perfecte metgezel voor kids met pilotenambities.

De ultieme dirtbike voor jonge avonturiers: CUBE's nieuwe Flying Circus 240

Kinderen staan erom bekend dat ze ruig met hun fietsen omgaan, vooral degenen die hunkeren naar de sensatie van het vliegen. CUBE begrijpt de unieke eisen die jonge fietsers stellen en heeft al haar expertise van full-size jump bikes gebruikt om de Flying Circus 240 te creëren. Deze buitengewone fiets biedt dezelfde stijfheid, sterkte en perfecte balans als zijn grotere tegenhanger, waardoor hij bestand is tegen alle trucs die jonge fietsers ermee kunnen doen.

 

Het absolute hoogtepunt voor elke jonge dirt biker is het uitvoeren van spectaculaire sprongen. De Flying Circus 240 is speciaal ontworpen om dit voor elkaar te krijgen. Hij is stevig, wendbaar en gebouwd om talloze harde landingen te doorstaan. Zoals we allemaal weten, kost het tijd en toewijding om in de lucht te blijven, en deze fiets is de ideale tool hiervoor. 

 

 

Het ontwerp van de Flying Circus 240 is specifiek gericht op het maken en verbeteren van de mooiste sprongen. Met gemak kan deze fiets de occasionele misstap opvangen dankzij de RST Snyper-luchtverende voorvork en de robuuste CUBE-wielen met Schwalbe Billy Bonkers banden. De krachtige Clarks-schijfremmen bieden betrouwbare remkracht, terwijl de eenvoud van de singlespeed set-up ervoor zorgt dat jonge fietsers zich kunnen concentreren op het perfectioneren van hun stijl op lokale trails of pumptracks.

 

De Flying Circus 240 is nu verkrijgbaar via een CUBE dealer in de buurt. Ga naar cube.eu voor meer info!

 

 

Specs:
   

  • Frame: Aluminium Lite, AMF, Tapered Headtube, BSA BB, Dirt Jump Optimized, Pumptrack Optimized, Adjustable Dropouts
  • Maat: 24"
  • Voorvork: RST Snyper 24", 100mm
  • Remsysteem: Clarks Clout 1, Hydr. Disc Brake (160/160)
  • Voornaaf: CUBE Alloy Light, QR, 6-Bolt
  • Achternaaf: CUBE Mi-7R, Singlespeed, Bolt-Axle, 6-Bolt
  • Gewicht: 10,2 kg
  • Prijs: 999 EUR