MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

De Pump It Up Tour powered by CUBE & Loek Quaedflieg

  • woensdag 12 oktober 2022

CUBE gaat samen met freestyle mountainbiker Loek Quaedflieg on tour door heel Nederland. Tijdens deze driedaagse ‘Pump It Up Tour’ op 11, 12 en 13 november helpt Loek kinderen van alle leeftijden hun bike skills te verbeteren. Het CUBE team zorgt voor de sfeer en gezelligheid, zodat het voor iedereen een geslaagde dag wordt! 

De Pump It Up Tour powered by CUBE & Loek Quaedflieg

Tijdens de tour is er van alles te doen. Kinderen kunnen van Loek zijn freestyle shows genieten, van zijn clinics leren en ontdekken hoe snel ze zijn op de verschillende tracks. 

Loek is al 13 jaar lang actief als freestyle mountainbiker. Hij reist door heel Europa om shows te geven tijdens beurzen en in grote winkelcentra. Daarnaast behoort hij tot de internationale top van het dirt jump mountainbike. Sinds vorig jaar is hij een trotse ambassadeur van CUBE Bikes. 

 

CUBE heeft voor iedereen dé perfecte fiets. Als je houdt van eindeloze ritten door bos en polder, graag windje mee fiets met een E-bike, voor het eerst op de fiets stapt, van huis naar werk fietst of fanatiek bent met mountainbike of racefiets, CUBE heeft de juiste fiets. Elke fiets heeft zijn eigen herkenbare CUBE Custom Design en is met passie en enthousiasme ontwikkeld op het hoofdkantoor in Duitsland. Dankzij het gebruik van innovatieve technologieën is er altijd een fiets die past bij de wensen van de verschillende fietsers. Dankzij in-house testing voldoen alle producten van CUBE aan de hoogste kwaliteitseisen. CUBE heeft zichzelf als doel gesteld hogere kwaliteit te leveren dan door de EU wordt geëist. 

 


Waar & Wanneer

 

·         11, 12 en 13 november*

·         Freestyle MTB show van Loek Quaedflieg

·         MTB Clinics voor kids & ouders

·         Vrijdag Rotterdam: 11.00 – 15.00

·         Zaterdag Maastricht: 10.00 – 16.00

·         Zondag Almere: 10.00 – 16.00


Op vrijdag 11 november is de Pump It Up Tour bij BikePark Rotterdam te vinden. Op zaterdag is de tour verplaatst naar Velorium in Maastricht, waar de basisschoolkinderen uit de streek nog beter over de pumptrack leren gaan. Op zondag wordt de tour afgesloten bij Indoor Mountainbike Almere, waar iedereen vrij is om van Loek te leren en hem uit te dagen op zijn of haar favoriete track. Kijk op de website van de bike parks voor meer informatie om je aan te melden.

 

Websites:   Bikepark Rotterdam
    Velorium Maastricht
    Indoor Mountainbike Almere