MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

De nieuwe ROX 12.1 EVO full map navigatie van SIGMA SPORT

  • woensdag 14 juni 2023

Klaar voor onbegrensd fietsplezier: de ROX 12.1 EVO is ons nieuwe, compacte full map Fietsnavigatiesysteem en laat iedereen de wereld. De veelzijdige kaartnavigatiefuncties, talrijke trainingsfuncties, slimme connectiviteit en intuïtieve bediening maken deze GPS navigatie computer de perfecte metgezel.

De nieuwe ROX 12.1 EVO full map navigatie van SIGMA SPORT

SIGMA presenteert de ROX 12.1 EVO, de ideale GPS fietscomputer om zorgeloos te genieten van al jou fietsmomenten. Op de racefiets, gravelbike, trekkingfiets, mountainbike of E-bike: met de veelzijdige kaartnavigatiefuncties vindt de ROX altijd de beste route en brengt je snel en veilig naar jouw bestemming. Tegelijkertijd registreert hij uitgebreide gegevens van elke rit, kun je de rit makkelijk terugkijken en brengt jouw training naar een nieuw niveau. 

 

"De ROX 12.1 EVO is de EVOlutie van onze meervoudig bekroonde ROX 12.0 Fietscomputer," meldt Daniel Conka, Senior Product Manager bij SIGMA. "Met een display van 3 inch is de nieuwe ROX 12.1 EVO uiterst compact. Daarnaast hebben we hem uitgerust met tal van nieuwe functies rondom navigatie, training en connectiviteit. Dit maakt navigatie en training nog comfortabeler en veiliger voor elke fietsliefhebber. We zijn bijzonder verheugd dat de ROX 12.1 EVO de eerste SIGMA fietscomputer is die in Duitsland wordt geproduceerd en staat voor kwaliteit, duurzaamheid en tevreden klanten wereldwijd. We zijn erg blij dat de nieuwe ROX aan deze criteria voldoet."

 

 

Uitstekende navigatie en routeplanning 

Of het nu gaat om een afwisselende MTB route of een meerdaagse tocht door de bergen op de gravelbike - de ROX 12.1 EVO scoort met zijn veelzijdige navigatiefuncties en leidt jou betrouwbaar naar hun bestemming. Kaarten in SIGMA's eigen stijl markeren fietspaden en trails en leiden fietsers altijd via de beste route, ongeacht waar ze zich bevinden en welke fiets ze gebruiken. Wereldwijd kaartmateriaal en regelmatige updates zijn gratis te downloaden via WiFi.

 

De ROX 12.1 EOV is verkrijgbaar in twee uitvoeringen (standaard of set) en in twee kleuren (Night Gray of White) De set uitvoering kost € 479,95, terwijl de standaard uitvoering voor € 379,95 verkrijgbaar is.

 

Meer gedetailleerde informatie over de ROX 12.1 EVO vind je HIER