MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

CUBE LANCEERT AMS HYBRID ONE44 C:68X MET BOSCH SX-MOTOR

  • dinsdag 20 februari 2024

CUBE introduceert een gloednieuwe E-MTB met het Bosch SX-aandrijfsysteem, waarbij laag gewicht wordt gecombineerd met hybride kracht en uitstekende prestaties op de trail.

CUBE LANCEERT AMS HYBRID ONE44 C:68X MET BOSCH SX-MOTOR

Trapondersteuning en mountainbiken gaan tegenwoordig hand in hand. Nu heeft CUBE met de nieuwe AMS Hybrid ONE44 zijn geavanceerde carbon frameconstructie gecombineerd met het vernieuwende Bosch SX-aandrijfsysteem om de ultieme trail mountainbike te creëren. Met het premium C:68X® carbon resulteert dit in een frame dat slechts 2100g weegt, maar toch is uitgerust met een verstelbare balhoofdset en het vernieuwende UDH-hanger systeem. Dat betekent meer kilometers en nog veel meer plezier.

 

Met zijn ultramoderne ontwerp zie je niet meteen dat het een E-MTB is. Het compacte nieuwe Bosch SX-systeem levert een indrukkender koppel van 55 Nm in combinatie met 600W maximum vermogen.

 

Vier modellen beschikbaar

 

Er zijn vier modellen in het assortiment. Twee modellen zijn ultralicht voor pure snelheid met kracht, en twee zijn uitgerust voor maximale trailprestaties: op welke berg je je ook bevindt.
 
De AMS Hybrid ONE44 C:68X SLX 400X 29 combineert de betrouwbaarheid van de legendarische XT-componenten van Shimano met Fox-vering om een veelzijdige, wendbare machine te creëren die in staat is om elke trail snel te doorkruisen.

 

Voor ultieme prestaties in lichtgewicht E-MTB, maximaliseert de AMS Hybrid ONE44 C:68X SLT 400X 29 de premium specificaties met Shimano XTR, een CUBE Carbon Cockpit, Newmen Advanced SL A.30 wielen en Fox Float Factory-vering.

 

Op zoek naar iets met wat extra robuustheid? De AMS Hybrid ONE44 C:68X TM 400X 29 komt tegemoet aan deze wens. Met zijn Sram Eagle AXS-transmissie en Fox Float Performance schokdemper en vork is hij klaar voor elk bergavontuur.

 

En tot slot is er de AMS Hybrid ONE44 C:68X SUPER TM 400X 29. Door lichtgewicht te combineren met ultieme trailprestaties, beschikt het over Fox Float Factory-vering, een CUBE Carbon Cockpit, Sram XX Eagle AXS-transmissiecomponenten met een e*thirteen Race Carbon Crank en Magura MT Trail Carbon-remmen.

 

Aangedreven door het nieuwe ultralichte Bosch SX systeem

De nieuwe AMS e-mtb is voorzien van een geïntegreerde 400Wh accu en hij is ‘PowerMore’ klaar voor een extra 250Wh aan actieradius verlenging. Het Bosch SX-systeem - voor het eerst te zien op een CUBE-fiets - levert baanbrekende prestaties dankzij een aanzienlijk lager gewicht, tot 55 Nm aan koppel en 50% minder pedaalweerstand voor een natuurlijk aanvoelende trapbeweging. De geïntegreerde systeemcontroller geeft een perfect slank uiterlijk, en met de mogelijkheid om deze met je smartphone te verbinden geeft het een duidelijk overzicht van feiten en cijfers.

 

Bezoek www.cube.eu/goodtimes voor meer informatie over alle vier de modellen.