MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

CUBE introduceert krachtige e-bikes met Bosch eBike ABS

  • vrijdag 17 maart 2023

CUBE blijft innoveren en lanceert vier verschillende e-bikes met Bosch eBike ABS. De geavanceerde technologie is ontworpen om fietsers ongeëvenaarde veiligheid en prestaties te bieden, wat zorgt voor een comfortabele, veilige en stressvrije rit. De modellen die gebruik maken van de nieuwe technologie zijn de Kathmandu Hybrid ABS, Reaction Hybrid ABS, Stereo Hybrid 120 ABS en Stereo Hybrid 140 HPC ABS.

CUBE introduceert krachtige e-bikes met Bosch eBike ABS

Het lichtgewicht en geavanceerde ABS van de tweede generatie van Bosch werkt naadloos samen met Magura's MT C ABS-remmen om het remvermogen van de voorrem te moduleren, zodat je onder alle omstandigheden snel en veilig kunt stoppen. Op de weg of offroad, nat of droog, modder of gravel, hij levert de best mogelijke remprestaties en helpt je veilig te blijven fietsen.

 

Blijf in je flow

Vroeger gebruikten veel mensen alleen de achterrem uit voorzichtigheid of angst. Met het nieuwe Bosch eBike ABS kunnen fietsers nu veiliger en zelfverzekerder met beide remmen tegelijk remmen. Het systeem voorkomt dat het voorwiel blokkeert en helpt zo slippen te voorkomen. Hierdoor kunnen fietsers veilig in het zadel blijven zitten, zelfs bij plotseling en krachtig remmen, of het nu gaat om stevig asfalt, een gravelweg of een singletrack. Omdat elke e-bike anders is, bestaat er geen one-size-fits-all ABS. In plaats daarvan is er voor elk type e-bike het juiste ABS, dat het remproces optimaal ondersteunt.

 

Andere fiets, andere modus

De nieuwe CUBE e-bikes met Bosch eBike ABS zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, ontworpen om aan de behoeften van elke fietser te voldoen. De fietsen zijn uitgerust met een reeks hoogwaardige componenten en krachtige Bosch Performance Line CX-motoren. Daarnaast zijn de fietsen voorzien van een Bosch PowerTube 750-accu, die langdurig vermogen levert, en een Bosch Kiox 300-display, dat intuïtieve controle over de prestaties van de fiets biedt.

 

ABS Touring - Veranderend wegdek, zebrapaden en verkeerslichten

 

CUBE Kathmandu Hybrid ABS (€4.599,-)

 

 


Als je elke dag naar je werk pendelt en in het weekend graag tijd doorbrengt in de buitenlucht, heb je remmen nodig die je de beste ondersteuning geven. ABS Touring laat je genieten van de rit, in de wetenschap dat je veilig kunt remmen als het ergste gebeurt.

 

ABS Allroad - Veiligheid op de weg en moeilijker terrein

 

CUBE Reaction Hybrid ABS (€4.599,-) and Stereo Hybrid 120 ABS (€5.099,-) 

 

 

Voor sportieve ritten op onverharde paden biedt het ABS ideale, krachtige en natuurlijke remondersteuning. Zo kan zelfs een beginnende e-mountainbiker zorgeloos rijden op gravel en losse ondergrond.

 

ABS Trail - Ambitieuze paden, snellere ritten, betere vaardigheden

 

Stereo Hybrid 140 HPC ABS (€5.599,-)

 

 

ABS Trail is aangepast aan de verwachtingen van sportieve fietsers op veeleisende routes en uitdagend terrein. Het nieuwe en revolutionaire ABS van Bosch eBike Systems verbetert de prestaties en verhoogt het rijplezier. Je wordt veilig ondersteund tijdens uitdagende en sportieve rijmanoeuvres. En als je het rustig aan wil doen, kun je in de eBike Flow-app of via de Kiox 300 eenvoudig overschakelen op ABS Allroad.

 

Het eBike ABS-systeem is erkend voor zijn innovatie en heeft de prestigieuze Design & Innovation Award 2023 gewonnen. De eerste CUBE e-bikes met ABS zijn vanaf nu beschikbaar bij de CUBE dealer. Ga voor meer informatie naar www.cube.eu/abs/.