MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Chris en Lisa gaan voor goud!

  • zondag 6 maart 2022

Wat een avontuur! CUBE ambassadeurs Chris Vos en Lisa Bunschoten zijn momenteel in Beijing voor de Paralympische Winterspelen 2022. Zij zijn er helemaal klaar voor en gaan voor goud!

 

Om het nog extra speciaal te maken: Chris en Lisa hadden vrijdag de eer om de Nederlandse vlag te dragen tijdens de openingsceremonie. 🤩

 

Wil jij ook winnen?
CUBE geeft een supertoffe prijs weg: een gesigneerd exemplaar van het boek 'Xtreme' over Chris én een door Lisa gesigneerde CUBE jersey!

 

Wat moet je doen?

Vul het formulier ( Klik HIER ) in en geef daarin antwoord op de volgende vraag: 

Met welke twee onderdelen doen Chris en Lisa mee tijdens de Paralympische Spelen 2022?

 

Je hebt t/m 13 maart om mee te doen. Onder de juiste antwoorden kiest CUBE willekeurig een gelukkig winnaar. Hij of zij krijgt persoonlijk bericht.

 

 

Over 'Xtreme'

Het is de grootste angst van iedere ouder: een moment je kind uit het oog verliezen en dan…

Als in de tuin een grote graafkraan bezig is, vader Paul helpt en denkt dat zijn twee zoontjes binnen zijn, hoort hij plots een oerkreet. Het is Lorenzo (7). De jongste, Chris (5), ligt onder de kraan. Paul sommeert de kraandrijver vooruit te rijden. Die vraagt welke kant hij écht op moet. Zijn cabine staat gedraaid. “Als hij mijn instructie had opgevolgd, was Chris er niet meer geweest”, beseft Paul later.

Chris en het traumateam vechten dagen voor zijn leven. Zijn rechterbeen raakt verlamd en zijn bil moet worden geamputeerd. Hij zal nooit meer lopen, zeggen de artsen.

Chris blijft een vechter, revalideert en wordt een wonder op een snowboard. Als hij, twaalf jaar pas, Nicolien Sauerbreij olympisch goud ziet winnen in Vancouver, zegt hij: “Dat wil ik ook.” Vier jaar later staat hij op de Paralympische Spelen.

In 2015 wint Chris zijn eerste wereldtitel en wordt hij gehuldigd door niemand minder dan Johan Cruijff. Begin 2017 prolongeert hij zijn wereldtitel en plaatst zich voor een nieuw paralympisch avontuur, dat eindigt met een prachtige zilveren medaille in PyeongChang.

 

CUBE EDGE ROUND NECK JERSEY  

Living on the Edge! Onze Edge-jersey is in nauwe samenwerking met ons Action Team ontwikkeld. Als je altijd op grens van je kunnen rijdt, heb je een jersey nodig die comfortabel, functioneel en praktisch is. 

Wat denk je hier van: een sterke maar lichte en sneldrogende technische stof met een verlengd achterpand? Check. Een verstevigde zoom voor extra duurzaamheid? Check. Een apart vakje voor je liftpas? Check. Een slim drooglusje en - want veiligheid gaat voor alles! - te gebruiken met een neckbrace? Doublecheck!  

✔️ Lichtgewicht stof

✔️ Liftpaszakje (links)

✔️ Extra verstevigde zoom

✔️ Neckbrace-compatible

✔️ Verlengd rugpand

✔️ Drooglusjes


Bekijk in de winkel