MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Bikefreak-magazine nummer 116 is uit!

  • zondag 6 december 2020

Nummer 116 is zojuist online gegaan. Na een periode van precies vier jaar is het einde van Bikefreak-magazine als gratis online magazine een feit. Begin 2017 maakte Bikefreak-magazine een opmerkelijke 'move' door van betaalde print uitgaven naar gratis online uitgaven te wisselen. Voor velen van jullie lezers een prima zet, want met een handige app was Bikefreak-magazine nu gratis en overal ter wereld te lezen op laptop, tablet of smartphone!

 

In vier jaar tijd hebben we 28 gratis online magazines uitgebracht. Het afgelopen jaar kwam op veler verzoek print terug en kon de lezer kiezen uit gratis online magazines of betaalde print magazines. Zoals we allemaal dit afgelopen jaar hebben kunnen ervaren, is door de uitbraak van Covid-19 niets meer 'zeker' te noemen. Het verdienmodel van gratis online edities blijkt voor 2021 niet meer rendabel en moet aangepast worden.

 

Bikefreak-magazine nummer 116 is uit!

 

Hoe het verder gaat in 2021 is nog niet helemaal zeker, daar moet in de maand december meer duidelijkheid over komen. Ondanks dat de fietsverkoop door het Coronavirus behoorlijk is gestegen, heeft het enorme succes van de fiets helaas ook een keerzijde. Voorraden bij fabrikanten en importeurs raken op; langere levertijden en vaker 'nee' moeten verkopen in de fietswinkel zijn daarvan het directe gevolg. Marketingplannen voor 2021 worden aangepast en de grote vraag is of er op korte termijn nog wel testfietsen beschikbaar zijn? Kortom, volop onzekerheden die je eigenlijk niet kunt gebruiken bij het maken van een planning voor het nieuwe jaar.....

 

In de maand december brengen we alle abonnees door middel van een e-mail op de hoogte van de veranderingen van het gratis abonnement. Vanzelfsprekend krijg je de vrijblijvende keuze om wel of niet op ons voorstel van het aangepaste abonnement in te gaan. In de periode voorafgaand aan deze e-mail behoef je in ieder geval geen actie te ondernemen.


Veel lees- en kijkplezier met deze laatste GRATIS online-uitgave!

KLIK HIER om Bikefreak Magazine 116 te lezen!

 

Guido Kartner
Hoofdredacteur Bikefreak-magazine