MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Bikefreak-magazine nummer 113 is uit!

  • zondag 6 september 2020

Nummer 113 is zojuist online gegaan. Met het verschijnen van deze editie is de zomervakantie voorbij en de meteorologische herfst begonnen. Bikefreak heeft besloten om het testfestival, dat vanwege Corona in mei werd afgelast, ook in de maand oktober niet door te laten gaan. Het afhaken van maar liefst 50% van de deelnemende fietsimporteurs is één van de redenen voor het annuleren van het evenement.

 

In deze september uitgave publiceren we een testverslag van de Bulls Wild Edge Team, de Lapierre Zesty TR 3.9 en de Specialized Epic Expert. Bikefreak had een interview met Loïc Bruni. De Franse eliterijder Loïc Bruni is hard op weg om een iconische downhiller te worden. In 2020 komt Loïc uit voor het Specialized Factory Racing team.

 

Bikefreak-magazine nummer 113 is uit!

 

Rijtechniekspecialist Michel Romen geeft je alle ins en outs over het overwinnen van een obstakel bergop. Alsof een beklimming niet al zwaar genoeg is, kom je in het terrein ook nog wel eens een obstakel tegen. Met de juiste techniek fiets je fluitend naar de top. Wil je op pad met de nieuwste 2020-modellen voor een test, dan ben je welkom op het Bikefreak-testcenter, in het artikel tref je alle fietsen en data aan om te komen testen. Om de Corona-maatregelen helemaal op te volgen bieden we nu ook één-op-één testsessies aan.

 

In de rubriek toontime gaan we deze maand een gebroken spaak repareren. Een gebroken spaak is erg vervelend en komt altijd op een verkeerd moment. In woord en beeld leggen we uit hoe je dit probleem te lijf gaat. Last but not least een prachtig trailhuntingavontuur met António Abreu op Costa Rica. Samen met zijn vriend Emanuel Pombo stapte hij op het vliegtuig naar Costa Rica om de Pura Vida-levensstijl te ervaren.


P.S. Wil je Bikefreak-magazine voortaan iedere maand als geprint tijdschrift met de post toegezonden krijgen? Sluit dan vandaag nog een voordelig abonnement af voor de 4 uitgaven van september t/m december 2020 voor slechts € 12,-. Kijk op de website voor de abonnementsactie en schrijf je vandaag nog in. Het gedrukte tijdschrift van de maand september gaat ieder moment op de post! Hebben we je aanmelding van het print-abonnement vóór 3 september binnen dan ben je nog op tijd om het september nummer op je deurmat te ontvangen.


Veel lees- en kijkplezier met deze uitgave!

KLIK HIER om Bikefreak Magazine 113 te lezen!

 

Guido Kartner
Hoofdredacteur Bikefreak-magazine