MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Bikefreak-magazine nummer 112 is uit!

  • zondag 2 augustus 2020

Nummer 112 is zojuist online gegaan. Met het verschijnen van deze editie is het merendeel van onze lezers op vakantie. De meesten hebben er voor gekozen om in eigen land te blijven, een enkeling heeft toch besloten om naar het buitenland af te reizen.

 

In deze augustus uitgave publiceren we een testverslag van maar liefst zeven e-MTB's die we in de Zwitserse Alpen aan een grondige test hebben onderworpen. De nieuwe generatie e-MTB's zien er met hun geïntegreerde accu's en kleine motoren uit als 'gewone' MTB's, de 'power' en 'fun' van deze mountainbikes met trapondersteuning is echter vele malen groter!

 

Bikefreak-magazine nummer 112 is uit!

 

Bikefreak had een interview met Jelmer Bassa. De 16-jarige mountainbiker uit het Bassa Biking Team haalt zijn kracht uit korte steile beklimmingen en technische afdalingen. Fietsmerk Cube heeft het stokje van Merida overgenomen en dat betekent dat Jelmer dit seizoen in actie komt op een Cube Elite C:68X Race hardtail.
Rijtechniekspecialist Michel Romen geeft je alle ins en outs over de Bump bunnyhop in woord en beeld. De Bump bunnyhop is een variant van de bunnyhop waarbij je niet over obstakels springt, maar kleine obstakels juist gebruikt als schans om gemakkelijk in de lucht te komen.

 

Wil je op pad met de nieuwste 2020-modellen voor een test, dan ben je welkom op het Bikefreak-testcenter, in het artikel tref je alle fietsen en data aan om te komen testen. Om de Corona-maatregelen helemaal op te volgen bieden we nu ook één-op-één testsessies aan.
Last but not least een prachtig trailhuntingavontuur met Darren Berrecloth, Geoff Gulevich en Richie Schley in de Dolomieten (Italië). De drie 'influencers' rijden niet zomaar voor de lol, ze zijn een product van dit social media-tijdperk en hebben hun reputatie opgebouwd op Instagram, YouTube of zelfs Facebook.


P.S. Wil je Bikefreak-magazine voortaan iedere maand als geprint tijdschrift met de post toegezonden krijgen? Sluit dan vandaag nog een voordelig abonnement af voor de 5 uitgaven van augustus t/m december 2020 voor slechts € 15,-. Kijk op de website voor de abonnementsactie en schrijf je vandaag nog in. Het gedrukte tijdschrift van de maand augustus gaat ieder moment op de post! Hebben we je aanmelding van het print-abonnement vóór 4 augustus binnen dan ben je nog op tijd om het augustus nummer op je deurmat te ontvangen.


Veel lees- en kijkplezier met deze uitgave!

KLIK HIER om Bikefreak Magazine 112 te lezen!

 

Guido Kartner
Hoofdredacteur Bikefreak-magazine