MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Bikefreak-magazine nummer 111 is uit!

  • zaterdag 4 juli 2020

Nummer 111 is zojuist online gegaan. Met het verschijnen van deze editie zijn de grenzen weer geopend. Na ruim vier maanden gaat het gelukkig weer de goede kant op in Europa en kunnen we mondjesmaat weer wat meer van onze vrijheid genieten.

 

In deze juli uitgave publiceren we een testverslag van de Specialized Epic HT en de lichtgewicht marathon full suspension mountainbike Part 3.

 

 

Bikefreak-magazine nummer 111 is uit!

 

Bikefreak had een exclusief interview met Héctor Leonardo Páez Leon, de Colombiaanse klimmer werd afgelopen jaar wereldkampioen op de marathon en zette daarmee een schitterende kroon op zijn mountainbikecarrière. Rijtechniekspecialist Michel Romen geeft je alle ins en outs over de Prejump in woord en beeld.
Met de Prejump blijf je de baas over je mountainbike als het pad plotseling omlaag knikt.

 

In de sleutelrubriek tooltime gaan we deze maand schijfremmen ontluchten. Deze werkzaamheden zijn noodzakelijk bij het voorkomen van verlies van remkracht door het 'sponzig' aanvoelen van de remhendel. Wil je op pad met de nieuwste 2020-modellen voor een test, dan ben je welkom op het Bikefreak-testcenter, in het artikel tref je alle fietsen en data aan om te komen testen. Om de Corona-maatregelen helemaal op te volgen bieden we nu ook één-op-één testsessies aan. Last but not least een prachtig trailhuntingavontuur met Kurt Sorge en Steffi Marth in British Columbia (Canada). Op een van de meest afgelegen plaatsen van de wereld ontdekt Steffi hoe hoog en ver Kurt op een mountainbike eigenlijk kan vliegen.


P.S. Wil je Bikefreak-magazine voortaan iedere maand als geprint tijdschrift met de post toegezonden krijgen? Sluit dan vandaag nog een voordelig abonnement af voor de 6 uitgaven van juli t/m december 2020 voor slechts € 18,-. Kijk op de website voor de abonnementsactie en schrijf je vandaag nog in. Het gedrukte tijdschrift van de maand juli gaat ieder moment op de post! Hebben we je aanmelding van het print-abonnement vóór 4 juli binnen dan ben je nog op tijd om het juli nummer op je deurmat te ontvangen.


Veel lees- en kijkplezier met deze uitgave!

KLIK HIER om Bikefreak Magazine 111 te lezen!

 

Guido Kartner
Hoofdredacteur Bikefreak-magazine