MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Bikefreak-magazine nummer 109 is uit!

  • zaterdag 2 mei 2020

Nummer 109 is zojuist online gegaan. Met het verschijnen van deze editie zijn we helaas nog steeds niet van het coronavirus verlost en zijn de meesten van ons nog steeds aan huis gekluisterd.

 

In deze mei uitgave publiceren we een testverslag van de Kona Hei Hei en de Merida Big Nine 8000. We hebben een interview met Mathias Flückiger, één van de beste mountainbikers van dit moment. Rijtechniekspecialist Michel Romen geeft je alle ins en outs over de Bunnyhop in woord en beeld. In de sleutelrubriek tooltime monteren we een nieuw tandwiel op een Sram-crankstel en vertellen we je waar je allemaal op moet letten bij de montage van zo'n onderdeel.

 

Bikefreak-magazine nummer 109 is uit!

 

Wil je op pad met de nieuwste 2020-modellen voor een test, dan ben je welkom op het Bikefreak-testcenter, in het artikel tref je alle fietsen en data aan om te komen testen. Om de Corona-maatregelen helemaal op te volgen bieden we nu ook één-op-één testdagen aan. Een prachtig trailhuntingavontuur met Steffi Marth in Zermatt. Zermatt is een absolute to-do-bestemming voor mountainbikers en zou op ieders bucketlist moeten staan.

 

Door de uitbraak van het coronavirus is het TEST-festival van 9 mei aanstaande helaas afgelast. We gaan het evenement verplaatsen naar het najaar.

 

Het coronavirus dat uitbrak in China heeft inmiddels de gehele wereld in zijn greep en we zijn zeker nog niet verlost van deze catastrofe. Laten we er met z'n allen het beste van maken en thuis blijven om de verspreiding van het virus tot stilstand te brengen. Wellicht kunnen we door deze tijdelijke isolatie spoedig weer genieten van onze vrijheid.

 

'Stay safe, stay home'

P.S. Wil je Bikefreak-magazine voortaan iedere maand als geprint tijdschrift met de post toegezonden krijgen? Sluit dan vandaag nog een voordelig abonnement af voor de 8 uitgaven van mei t/m december 2020. Kijk op de website voor de abonnementsactie en schrijf je vandaag nog in. Het gedrukte tijdschrift van de maand mei gaat dinsdag 5 mei op de post! Hebben we je aanmelding van het print-abonnement vóór 4 mei binnen dan ben je nog op tijd om het mei-nummer op je deurmat te ontvangen.


Veel lees- en kijkplezier met deze uitgave!

KLIK HIER om Bikefreak Magazine 109 te lezen!

 

Guido Kartner
Hoofdredacteur Bikefreak-magazine