MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Bikefreak-magazine nummer 108 is uit!

  • dinsdag 7 april 2020

Nummer 108 is zojuist online gegaan. Met het verschijnen van deze editie hebben we helaas met een wereldwijde uitbraak van het coronavirus te maken en zijn de meesten van ons aan huis gekluisterd.

 

Bikefreak-magazine nummer 108 is uit!

 

In deze april uitgave publiceren we een testverslag van de Cube Reaction Race, Marin Rift Zone 2 en de Fulcrum Red Metal 5-wielset. We zetten de fiets van Bas Peters in de schijnwerpers. Bas werd maar liefst driemaal Nederlands kampioen in de marathon discipline. Rijtechniekspecialist Michel Romen geeft je alle ins en outs over de Manual in woord en beeld.

 

In de sleutelrubriek tooltime monteren we een dropper post en vertellen we je waar je allemaal op moet letten bij de montage van zo'n verstelbare zadelpen. Wil je op pad met de nieuwste 2020-modellen voor een test, dan ben je welkom op het Bikefreak-testcenter, in het artikel tref je alle fietsen en data aan om te komen testen. Een prachtig trailhuntingavontuur met Hans Rey in Tasmanië. Bikers Paradise Derby & St. Helens met 239 kilometer MTB-trails aan het 'einde van de wereld'! Door de uitbraak van het coronavirus is de aankondiging voor de inschrijving van het TEST-festival helaas stopgezet. We gaan het evenement verplaatsen naar het najaar.

 

Natuurlijk is het TEST-festival wel het laatste waar we op zitten te wachten, er zijn immers belangrijkere zaken die prioriteit hebben tijdens de uitbraak en razendsnelle verspreiding van het coronavirus. Het coronavirus dat uitbrak in China heeft inmiddels de gehele wereld in zijn greep en we zijn zeker nog niet verlost van deze catastrofe. Laten we er met z'n allen het beste van maken en thuis blijven om de verspreiding van het virus tot stilstand te brengen. Wellicht kunnen we door deze tijdelijke isolatie spoedig weer genieten van onze vrijheid.

 

'Stay safe, stay home'

P.S. Wil je Bikefreak-magazine voortaan iedere maand als geprint tijdschrift met de post toegezonden krijgen? Sluit dan vandaag nog een voordelig abonnement af voor de 9 uitgaven van april t/m december 2020. Kijk op de website voor de abonnementsactie en schrijf je vandaag nog in. Het gedrukte tijdschrift van de maand april gaat dinsdag 7 april op de post! Hebben we je aanmelding van het print-abonnement vóór 6 april binnen dan ben je nog op tijd om het april-nummer op je deurmat te ontvangen.


Veel lees- en kijkplezier met deze uitgave!

KLIK HIER om Bikefreak Magazine 108 te lezen!

 

Guido Kartner
Hoofdredacteur Bikefreak-magazine