MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Bikefreak-magazine nummer 107 is uit!

  • dinsdag 3 maart 2020

Nummer 107 is zojuist online gegaan. Met het verschijnen van deze editie is de winter nagenoeg voorbij en verwelkomen we binnenkort de lente. Eindelijk weer eens tijd voor een mountainbiketocht met aangename temperaturen en een heerlijk lentezonnetje.

 

Bikefreak-magazine nummer 107 is uit!

 

Voor Bikefreak-magazine breekt er weer een mooie nieuwe periode aan met volop uitdagingen. Na tien print en drie jaar online verschijnt Bikefreak-magazine vanaf maart 2020 in een print- en online-versie. Naast de keuze uit print of online verschijnt Bikefreak-magazine voortaan maandelijks!

Bikefreak-magazine is hét maandblad voor en door mountainbikers uit Nederland en Vlaanderen. Test, techniek, sport en avontuur: dat zijn de vier pijlers van Bikefreak-magazine. Met ruim 10.000 abonnees en maar liefst 30.000 lezers zijn we in dertien jaar het grootste Nederlandstalige mountainbikemagazine geworden.

 

Vanaf deze maand verschijnt Bikefreak-magazine voortaan iedere maand. Ben je reeds abonnee van het online-magazine en wil je alleen de online-editie ontvangen, dan hoef je geen actie te ondernemen en blijf je het magazine t/m december 2020 gratis ontvangen.

Wil je Bikefreak-magazine net als 'vroeger' weer maandelijks als papieren tijdschrift op de deurmat ontvangen? Voor € 3,- per uitgave ontvang je een tijdschrift, op mooi dik papier in een nieuw en handzaam A5-formaat, met de post op je huisadres.

 

Wil je Bikefreak-magazine voortaan iedere maand als geprint tijdschrift met de post toegezonden krijgen? Sluit dan vandaag nog een voordelig abonnement af voor de 10 uitgaven van maart t/m december 2020. Kijk op de website voor de abonnementsactie en schrijf je vandaag nog in. Het gedrukte tijdschrift van de maand maart gaat dinsdag 3 maart op de post!


Veel lees- en kijkplezier met deze uitgave!

KLIK HIER om Bikefreak Magazine 107 te lezen!

 

Guido Kartner
Hoofdredacteur Bikefreak-magazine