MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Bikefreak-magazine nummer 106 is uit!

  • dinsdag 3 december 2019

Nummer 106 is zojuist online gegaan. Met het verschijnen van deze editie is de winter in aantocht en naderen we de feestdagen. Tijd om te genieten van je vrije dagen en plannen te maken voor 2020.

 

Bikefreak-magazine nummer 106 is uit!

 

In deze uitgave publiceren we in de rubriek 'Shopping' zes pagina's met cadeautips voor de komende feestdagen. Een testverslag van drie gloednieuwe 2020-modellen: de Canyon Exceed CF SL 7.0 hardtail, Merida One-Twenty RC 9000 full suspensoin en Conway Cairon S 529 SE e-MTB. Na een vol seizoen testen verschijnt de populaire jaarlijkse lezerstest. Maar liefst 18 MTB's en e-MTB's werden de afgelopen maanden door de lezers beoordeeld op prijs-kwaliteitverhouding.

We zetten de fiets van Daan Depuydt in de schijnwerpers; Daan werd met zijn Trek Procaliber 9.8 SL-mountainbike dit jaar Belgisch kampioen bij de nieuwelingen.

Twee techniekartikelen; één rijtechniekitem over alle ins en outs over afdalen, het tweede Tech Talk-artikel gaat over banden.

Een prachtig trailhunting-avontuur met David Cachón in Peru en de Uganda Challenge, een MTB-tocht voor het goede doel, in Afrika.

Danny MacAskill vertelt in een exclusief interview aan Bikefreak-magazine hoe zijn leven in 2009 veranderde toen hij een filmpje van zijn imponerende trialkunsten op YouTube zette. 'Last but not least' alle 2020-nieuwtjes van fietsfabrikant Giant.

 

Veel lees- en kijkplezier met deze gratis uitgave!
KLIK HIER om Bikefreak Magazine 106 te lezen!

 

Guido Kartner
Hoofdredacteur Bikefreak-magazine