MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Bikefreak-magazine nummer 105 is uit!

  • dinsdag 1 oktober 2019

Nummer 105 is zojuist online gegaan. Met het verschijnen van deze editie is de herfst officieel begonnen en draaien de populaire toertochten inmiddels weer op volle toeren.

 

Bikefreak-magazine nummer 105 is uit!

 


In deze uitgave publiceren we een testverslag van twee gloednieuwe 2020-mountainbikes: de Trek Fuel EX 9.9 X01 en de Specialized S-Works Epic Hardtail Ultralight. We zetten de fiets van Tim Smeenge in het zonnetje. Tim strijdt met zijn Lapierre-mountainbike in wedstrijdverband om een plaatsje op het podium van zware marathons in binnen- en buitenland.

Ook in deze editie tref je weer twee artikelen van Michel Romen aan: één rijtechniek-item over alle ins en outs over het overwinnen van je angst, het tweede Tech Talk artikel gaat over dropper posts. Een prachtig trailhunting-avontuur met David Cachón in Kroatië en een marathonverslag van Hans Planckaert die in de eerste editie van de Appenninica MTB Stage in Italië voor een podiumplaats knokte.

Greg Oravetz, die in het verleden duelleerde met mannen als John Tomic en Ned Overend, geeft een kijkje in het leven van een topper van toen. 'Last but not least' vertelt Pauline Ferrand-Prévot in een exclusief interview aan Bikefreak-magazine alles over haar kersverse titel als Wereldkampioen XCO en Wereldkampioen Marathon 2019.

 

Veel lees- en kijkplezier met deze gratis uitgave!
KLIK HIER om Bikefreak Magazine 105 te lezen!

 

Guido Kartner
Hoofdredacteur Bikefreak-magazine